Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Popularizē bērniem veselīgu dzīvesveidu

Atraktīvie dvīņubrāļi Kozlovi turpina darboties arī pēc šova Latvijas Zelta talanti. Viens no viņu mērķiem ir pievērst pozitīvam dzīvesveidam bērnunamu un skolu audzēkņus.

Slimnīcu Talsos būvēs Ostas celtnieks

Vakar svinīgi tika parakstīts līgums par Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Talsu filiāles jaunās ēkas būvniecību.

2.lpp. Viedoklis. “Tik daudz laba”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Tas, kurš grib redzēt velnu, redz velnu, kas grib ieraudzīt baltu gulbi, redz gulbi. Visumā atrodams it viss.»

3.lpp.

Tiesa lemj par labu Lembergam

Anglijas tiesa lēmusi par labu Aivaram Lembergam piedzīt no prasītājiem tiesāšanās izdevumus. Lemberga aktīvu iesaldēšanas rīkojumu tiesa atcels, kad tiks lemts par apelāciju.

Londonas spēlēs ne tikai sportisti

Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā šovakar Londonā Ventspili pārstāvēs ne vien sportisti, bet arī talantīgais jaunais mūziķis Ernests Cīrulis. Trīspadsmitgadīgais Ernests spēlēs čellu simfoniskajā orķestrī.

4.lpp. Vide. Kas nemīl puķes – zaimo Dievu

Tikai nedēļa mūs šķir no Pilsētas svētkiem. Katrs to apmeklētājs var izveidot savu svētku programmu no plašā piedāvāto pasākumu klāsta. Tomēr viens no obligāti apmeklējamajiem un apskatāmajiem ir Starptautiskais ziedu paklāju festivāls.

Ziedu paklājs sākas ar ideju

SIA Ziedu dizains komanda piedalījusies visos Starptautiskajos ziedu paklāju festivālos. Turklāt arī dalībnieču sastāvs praktiski ir nemainīgs.

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp. Otrā jaunība. Ceļošana – senioru dzīvesveids

Ventspils aktīvie seniori neatpaliek no saviem vienaudžiem Rietumos, daudz laika pavadot ceļojumos. Šīs vasaras laikā vien Ventspils pensionāri bijuši piecās ekskursijās, un beigt savu tūrisma sezonu viņi vēl negrasās.

Pensiju likuma grozījumi jau stājušies spēkā

Būtiskākās izmaiņas pensiju likumdošanā, kas saistītas ar pensijas vecuma paaugstināšanu, sāks darboties no 2014. gada. Taču vairāki likuma Par valsts pensijām grozījumi stājušies spēkā jau šā gada 18. jūlijā.

8.lpp. Sports. Velkonim divas uzvaras no trim

Ventspilī notika Latvijas čempionāta otrā posma sacensības virves vilkšanā, kurās mūsu Velkonis izcīnīja uzvaru Mix 560 kilogramu, kā arī U23 vecuma grupā, bet 700 kilogramos tam nācās samierināties ar otro vietu.

U16 basketbolisti Lietuvā cīnīsies pret mājiniekiemVentspilī noslēdzies Eiropas basketbola čempionāta otrais grupu turnīrs, kurā spēlēja arī Latvijas U16 valstsvienība. Ar vienu uzvaru un četriem zaudējumiem tā ieņēma pēdējo, sesto, vietu, un tas nozīmē, ka mūsējie tālāk turpinās cīņu par 9.–12. vietu.

Olimpieša portrets: Madara Palameika

Ventas Balss turpina iepazīstināt ar Londonas olimpisko spēļu dalībniekiem. Kā ceturtā ir mūsu šķēpmetēja Madara Palameika.

9.lpp.

Lībieši gatavojas lieliem svētkiem

Līvu svētki šovasar nenotiks augustā, kā tas bija līdz šim, bet jūlijā. Rīt šajā pasākumā Mazirbē piedalīsies arī jaunā Līvu savienības vadītāja Ieva Ernštreite.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: