Latvijas čempionāts pludmales futbolā noslēdzies ar komandas Kreiss uzvaru, bet Ventspils komanda Honda pirmo reizi tika pie vicečempionu titula.

Pirms pēdējā posma ventspilnieki bija trešajā vietā, bet saglabāja labas izredzes pakāpties arī augstāk. Honda šo posmu sāka ar uzvaru 5:4 pret TUC/FTA (pirmajā puslaikā bija jau 5:0), bet pēc tam pieveica vēl vienus medaļu pretendentus Skonto 5:1 (Aleksandram Novožilovam 4 vārti). Turnīru noslēgt izdevās ar tik pat patīkamu dupletu – 7:2 pret FC Raita un 5:1 pret RTU.

Vienīgo zaudējumu turnīrā Honda piedzīvoja pret nākamajiem čempioniem Kreiss spēlētājiem 5:6, bet pirmā apļa turnīrā ar šo komandu cīnījās neizšķirti 7:7 (!). Turnīra tabulā no pirmās vietas ventspilnieki atpalika vien par trim punktiem, tieši tāpat apsteidzot trešo vietu, kurā ierindojās Jaunais DinamietisHonda savulaik uzvarējusi Latvijas kausa izcīņā pludmales futbolā, bet valsts čempionātā vēl nebija pacēlusies augstāk par sesto vietu. Pagājušajā sezonā ventspilnieki bija astotie.

Jāpiebilst, ka Ventspils komanda bija pārliecinoši rezultatīvākā komandā, bet 33 no 81 precīza sitiena ir Aleksandra Novožilova kontā, un arī tas ir labākais rādītājs turnīra. Ceturtajā vietā ar 20 vārtiem ir Mihails Rjumšins, bet devītais ar 14 – Ruslans Marčenkovs.

1. un 12. augustā Kuldīgā risināsies Latvijas kausa izcīņa, kurā Honda ielozēta A grupā kopā ar Rīga komandām RTU un Leronta. Savukārt Kurzemes čempioni Depo 14 spēlētāji grupu turnīrā tiksies ar valsts čempionātā rūdītajiem Skonto un TUC/FTA. Izslēgšanas mačos iekļūs katras grupas divas labākās vienības.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: