Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pārdod vecas konfektes

Ventspils veikalā pārdod konfektes bērniem, kam derīguma termiņš beidzies jau martā. Lai arī šobrīd tās no veikala plauktiem izņemtas, visticamāk, šos saldumus apēst paguvuši jau vairāki mazie ventspilnieki. Pārtikas un veterinārais dienests sola rīkoties.

Pārtikas pakas izķer ātri

Šonedēļ arī trūcīgie ventspilnieki un novada iedzīvotāji saņem ilgi gaidītās pārtikas pakas. To izsniegšanas vietās pat veidojas rindas.

2.lpp. Viedoklis.Dzīvības ēdiens”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Naudas pelnīšana un normāls bizness var ilgstoši pastāvēt ar nosacījumu, ja kādam ir, ko piedāvāt pārējiem, nevienu nekrāpjot, nedzīvojot uz citu rēķina un darbojoties tā, lai abas puses būtu apmierinātas. Var, protams, darboties arī pēc citiem likumiem un tikumiem, bet, kā redzams dzīvē, – ne uz ilgu laiku. »

3.lpp.

Robežsardzes suns joprojām nav atradies

Rīt būs pagājušas tieši divas nedēļas, kopš Robežsardzes dienesta suns Tino, nobijies no pēkšņa pērkona grāviena, metās projām un pazuda. Kinologi joprojām cer, ka viņu izdosies atrast.

Izcērt Popes ceļmalas

Popes meža ceļu malas netiek izzāģētas patvaļīgi, bet gan ar pašvaldības un Latvijas valsts mežu atļauju. Turklāt iegūtie kokmateriāli tikšot lietderīgi izmantoti, skaidro pagasta pārvaldē.

4.lpp. ŪDEKA informē.


5.lpp. Darbs un nauda. Kad dārznieks meklē metinātāja darbu

Atlasot potenciālos darbiniekus, personāldaļas vadītāji no iesniegtajiem CV gūst pirmo priekšstatu par pretendentiem. Mēģinot parādīt sevi vislabākajā gaismā, darba meklētāji bieži vien panāk pretēju efektu.

Svētkus grūti iedomāties bez tirdzniecības

Šogad pilsētas masu pasākumos noritējusi pati rosīgākā tirdzniecība pēdējo trīs gadu laikā. Komersantu skaits, kas vēlas tirgoties svētkos Ventspilī, dubultojies.

Trīs jautājumi uzņēmējam. Galvenais – lai pircējiem būtu vairāk naudas.

Malvīne Ivane

SIA Daga valdes priekšsēdētāja

6.lpp. Sports. Egendorfa – Baltijas sešniekā

Jātnieku sporta kluba Demora sportiste un trenere Gelinta Egendorfa ļoti veiksmīgi debitējusi starptautiskajās Baltijas valstu sacensībās šķēršļu pārvarēšanā amatieriem – viņa izcīnījusi ceturto, sesto un astoto vietu.

Dermaki cīnās ar pasaules labākajiem

Francijā notikušas B.I.U. 2012. gada pasaules čempionāta pirmā posma sacensības velotriālā, kurā ļoti atzīstamus rezultātus uzrādījuši mūsu triāla kluba Karters braucēji brāļi Ansis un Arvis Dermaki, izcīnot attiecīgi pirmo un ceturto vietu.

Olimpieša portrets: Arnis Rumbenieks

Ventas Balss turpina iepazīstināt jūs ar Londonas olimpisko spēļu dalībniekiem. Kā trešais ir mūsu soļotājs Arnis Rumbenieks.

7.lpp. Veselības aprūpe. Piešķir papildu naudu pacientu ārstēšanai

Pateicoties valsts piešķirtajam papildu finansējumam, Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca saviem dežūrārstiem varēs paaugstināt atalgojumu.

Sirds un asinsvadu sistēmas veselībai

Lai savlaicīgi novērstu iespējamo sirds un asinsvadu sistēmas saslimšanu, Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca ventspilniekiem piedāvā sirds veselības profilakses izmeklējumu iespējas.

Lai Latvijā dzimtu vairāk bērnu

Ventspils dzemdību nodaļā nonākusi viena no simboliskajām gultiņām, kas jūnija beigās pilsētvides akcijas Izglābsim 100 bērnus laikā tika izstādīta iepretim valdības ēkai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: