Šīs nedēļas nogalē, 28.un 29.jūlijā, Piedzīvojumu parkā notiks starptautisks turnīrs petankā „Ventspils 2012” - šīs sezonas nozīmīgākās sacensības šajā sporta veidā mūsu pilsētā.

Jau trešo gadu pēc kārtas jūlijā Ventspils kērlinga kluba petankas sekcija rīko lielas starptautiskas sacensības trijniekiem (tripletiem). Šogad dalību apstiprinājušas 26 komandas ar spēlētājiem no sešām valstīm – Igaunijas, Francijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas un Somijas. Mājiniekus, Ventspils kērlinga klubu pārstāvēs astoņas komandas.

 

Turnīra atklāšana notiks sestdien plkst. 09.30, bet pirmajā sacensību dienā apmēram līdz četriem pēcpusdienā tiks izspēlētas piecas spēļu kārtas pēc Šveices sistēmas. Svētdienas rītā sacensības turpināsies no plkst. 09, katrai komandai izspēlējot vēl trīs spēles pēc Šveices sistēmas, bet pēc pusdienām (plkst. 12.45) sāksies play-off spēles. Turnīrs noslēgsies ar finālspēli, kas varētu sākties ap plkst. 14.45). Turnīra noslēgums un uzvarētāju apbalvošana paredzēta plkst.15.50.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: