Otro spēli UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas mačos šodien aizvadīs FK Ventspils futbolisti, šoreiz savā laukumā uzņem Norvēģijas čempioni Molde. Pirmajā mačā ventspilnieki palika sausā, bet savos vārtos bumbu ielaida trīs reizes.

Atspēlēt trīs vārtus ir ļoti grūti jebkuram sāncensim, bet, ņemot vērā kāda bija pirmā abu komandu spēle, jāsecina, ka milzīgas veiksmes to paveikt vienkārši nebūs iespējams. Ventspilnieki nesēdēja tikai aizsardzībā, bet arī mēģināja kaut ko pasākt uzbrukumā, taču tas gandrīz vienmēr beidzās ar bīstamiem sāncenšu pretuzbrukumiem. Lai tiešām apdraudētu Molde vārtus bez riska tūlīt pat norauties pašiem, ventspilniekiem jātiek skaidrībā, kā kvalitatīvāk pieturēt bumbu un kā prast piebremzēt sāncenšu ātro spēli. Ja tas ir iespējams, intriģējoša spēles vismaz šajā mačā noteikti sagaidīsim.

«Zaudēt vienmēr ir nepatīkami, sevišķi ar lielu rezultātu. Esam parādā mūsu līdzjutējiem, tāpēc centīsimies darīt visu, lai viņus iepriecinātu vismaz šajā mačā. Molde ir spēcīgā komandas ar lieliskiem futbolistiem, ko apliecināja savā laukumā. Tomēr mēs atbildes mačā esam noskaņoti pacīnīties par uzvaru. Tas nebūs viegli izdarāms, bet esmu pārliecināts, ka līdzjutēji redzēs aizraujošu cīņu,» tā kluba mājas lapā saka galvenais treneris Jurģis Pučinsks.

Interesanti, ka norvēģi Ventspilī ieradīsies tikai šodien – tik liela ir komandas pārliecība, ka nekas vairs nevar noiet greizi. Molde vakar atlidoja uz Liepāju, no kuras šodien devās ceļa uz spēles vietu.

Mača sākums pulksten 18.30 un to tiesās Polijas brigāde ar galveno tiesnesi Simomnu Marcinjaku priekšgalā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: