Divas dienas Ugālē risinājās velo un moto triāla sacensības – vispirms tika dalītas Baltijas atklātā čempionāta pirmā posma godalgas, bet pēc tam risinājās Latvijas čempionāta cīņas.

Šoreiz sacensības notika jaunā vietā, blakus bijušai drenu rūpnīcai zemes gabalā, kas ir iznomāts triāla klubam Karters uz vairākiem gadiem. Šajā teritorijā ar Lauku atbalsta dienesta un Ventspils novada pašvaldības finasējumu iecerēts izveidot sporta un atpūtas trasi.

Pirmajā dienā notika Baltijas motociklistu asociācijas (BMA) 2012. gada Baltijas atklātā čempionāta velo un moto triālā pirmais posms. Absolūtajā vērtējumā velo braucējiem uzvara 2011. gada Latvijas un Baltijas čempionam Ansim Dermakam, Usma, Karters. Otrais Kristaps Skudra un trešajā vietā Arvis Dermaks (abi Karters).


Motociklistu konkurencē absolūti labākais Andris Grīnfelds no Agarska triāla kluba, Jelgava. Otrais MT Skolas braucējs Kaspars Vērnieks, Jelgava, bet trešais - Guntars Mateuss no Grobiņas MK.

Otrajā sacensību dienā notika Latvijas motosporta federācijas (LaMSF) Latvijas atklātā čempionāta otrais posms. Absolūti labākie braucēji tāpat kā pirmajā dienā Ansis Dermaks (velo) un Andris Grīnfelds (moto).

karters.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: