Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Domāja ar sirdi, nevis galvu

Jūrkalnes zvejnieks Ivars Pūpoliņš no jūras nagiem izglābis trīs cilvēkus, tostarp savu dēlu. Tomēr viena zaudēta dzīvība laimīgo notikumu aptumšo.

Kurdi pārņem Ventspils pieredzi

Lai cik tāla un atšķirīga arī šķistu eiropeiskā Latvija un aziātiskā Kurdistāna, tās apvieno mūsdienu vēsture. Kurdistāna, tāpat kā Latvija, kļuva neatkarīga 1991. gadā. Tagad jau četrus gadus Irākas kurdi pārņem no mums attīstības pieredzi dažādās jomās.

2.lpp. Viedoklis: „Trakā prātā”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Neviens nav neprognozējamāks par piedzērušos cilvēku. Tik daudz nelaimju gan uz ceļa, gan ūdens, gan tāpat vien, gan sēžot pie galda un pļēgurojot ir notikušas dzeršanas dēļ.»

3.lpp.

Ģimenes ārstu atstāj bez auto

Kāds Ventspilī iecienīts ģimenes ārsts uz visu vasaru palicis bez auto. Viņa pagalmā stāvošo spēkratu kāds piedzēries autovadītājs sasitis lupatu lēveros.

4.lpp.

Žūrija vērtē privātmājas

Šonedēļ notiek vērtēšana tradicionālajā konkursā Pilsētas rota 2012. Par konkursa dalībniecēm kļuvušas Ventspils individuālās viendzīvokļa mājas – kādas tās redzamas, skatoties no ielas.

No bērnudārza pazūd bērni

Pagājušās nedēļas otrdienā no bērnudārza Margrietiņa teritorijas pazuduši divi bērni, kas pēkšņi sadomājuši doties sēņot. Aptuveni 20 minūtes pēc viņu izkļūšanas no teritorijas tie atrasti Dzintaru ielā pie veikala top!.

Ražos hidrauliskos savienojumus

Nākamā gada sākumā Ventspilī plānots uzsākt hidraulisko savienojumu daļu sērijveida ražošanu. Vācu kompānija Hydraulic Bauteile Baltic šim mērķim iznomājusi no Ventspils brīvostas pārvaldes zemes gabalu.

5.lpp.

Priesteris, kam patīk skaņa un krāsa

Šomēnes Liepājas Sv. Jāzepa katedrālē par priesteri ordinēts Rīgas Garīgā semināra audzēknis Edijs Silevičs. Viņa dzimtā puse ir Puze. Tuvākajā laikā Edijs kalpos Māras un Meinarda draudzēs Liepājā.

Suņi izglāba no ugunsgrēka

Cirkaliete Velta Balode ir pierakstījusi atmiņu stāstus, uzticot tos novadpētniecei Laimdotai Junkarai. Piezīmes vēsta arī par svešumā pavadītajiem gadiem.

6.lpp. Sports. Pučinskim otrā pārliecinošā uzvara pēc kārtas

Arvien pārliecinošāku un sekmīgāku sniegumu sāk demonstrēt FK Ventspils futbolisti – Latvijas Virslīgas čempionāta 14. kārtas izbraukuma spēlē viņi ar 4:1 pieveica Rīgas Daugavu.

Žolnerovičs triumfē ar jaunu rekordu

3.Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratonā lieliskus rezultātus sasniedza ventspilnieks Valērijs Žolnerovičs, kas ar jaunu trases rekordu guva pārliecinošu uzvaru pusmaratona distancē. 

Motobraucēji spēkojās Dobelē

Ar dažādām sekmēm sacensību Battery Superkauss trešajā posmā motokrosā startēja mūsu braucēji – individuālajā vērtējumā viņi spēja tikt pie vairākām godalgām, bet komandu vērtējumā abas mūsu vienības – Rodeo un Motoparks KandavaSumata – palika ārpus labāko trijnieka.

7.lpp. Intervija. Svarīgi nenogrimt pašapmierinātībā

Ventspils Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja UNA LIBKOVSKA jaunajā amatā jau aizvadījusi pirmās 100 dienas, aicinot tūrisma uzņēmējus būt aktīvākiem un radošākiem. Turklāt nupat iegūts arī doktora grāds vadības zinātnē. Taču, neskatoties uz panākumiem karjerā, par lielāko sasniegumu dzīvē viņa sauc savus bērnus. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: