Aizvadīts pirmais no trim "Ghetto Basket" Ventspils posmiem, kurā uzvarēja čempionvienība Jelgavas "Armet", kam šī šovasar bija debija ārpus Rīgas notiekošajos turnīros.

Lai arī šovasar tieši Ventspilī notiks "Ghetto Games" sezonas svarīgākais pasākums - no 29. jūnija līdz 1. jūlijam risināsies "Ghetto Games festivāls Ventspilī", - tas netraucē šajā basketbola tradīcijām tik bagātajā pilsētā sarīkot arī trīs "Ghetto Basket" turnīrs. Pirmais no tiem jau izspēlēts, bet vēl spēlēšana notiks 17. jūlijā un 8. augustā.


Ventspils "Ghetto Basket" posms bija pirmais ārpus Rīgas notikušais turnīrs, kurā startēja čempionvienība "Armet". Šoreiz ierastajam trio - Gatim un Andrim Justovičam, Edgaram Krūmiņam - talkā nāca Kaspars Valters. Arī šādā virknējumā jelgavnieki uzveica Rīgas komandu "Mazais/Sportosimvisi.lv". Rīdzinieki šoreiz čempioniem pretī lika ne tikai Ralfu Vēveri, Artūru Kramiņu un Artūru Dušeli, bet arī vienu no "Berlitz" līderiem Mārtiņu Šteinbergu. Ar to bija par maz, lai "Mazais/Sportosimvisi.lv" uzvarētu arī finālā.

Vecākajā grupā kopumā startēja 20 komandas, bet labākā no vietējo spēlētāju veidotajām vienībām "Pipuks" ieņēma trešo vietu. Šajā komandā laukumā devās Dāvis Čoders, Ervīns Jonāns, Jānis Viļumovs. Ventspilnieki revanšējās Jauniešu grupā, kurā pirmo vietu izcīnīja "Pluss mīnuss" ar vietējās sporta skolas "Spars" audzēkņiem - Nilu Ozoliņu, Rihardu Stūri un Deivisu Pētersonu sastāvā. Arī U12 grupā uzvarēja Ventspils komanda - "Red Bull".

Apskati foto!

"Ghetto Basket" vasaras turpinājums piektdien, 15. jūnijā Rīgā, kā arī dienu vēlāk Valmierā. Pēc šiem posmiem tad arī kļūs zināmas "Ghetto Basket" ranga labākās četras komandas, kuras izcīnīs ceļazīmes uz "Ghetto Games festivāla Ventspilī" starptautisko basketbola turnīru. Atlikušās četras ceļazīmes tiks izspēlētas 21. jūnija "Ghetto Basket" lielajā turnīrā.

Ventspils "Ghetto Basket" laureāti
Vīriešu grupa
1. "Armet" (Gatis Justovičs, Andris Justovičs, Edgars Krūmiņš, Kaspars Valters)
2. "Mazais/Sportosimvisi.lv" (Ralfs Vēveris, Artūrs Kramiņš, Mārtiņš Šteinbergs, Artūrs Dušelis)
3. "Pipuks" (Dāvis Čoders, Ervīns Jonāns, Jānis Viļumovs)
Jauniešu grupa
1. "Pluss mīnuss" (Nils Ozoliņš, Rihards Stūris, Deiviss Pētersons)
2. "Under Armour" (Rihards Ziemelis, Roberts Tučs, Niklāvs Vasiļišins, Verners Kohs)
3. "Škoda" (Kristaps Purpļevičs, Ēriks Vēbergs, Ingars Vitka, Roberts Kukainis)
U12 grupa
1. "Red Bull" (Kārlis Bērziņš, Fēlikss Rūmnieks, Luīze Šepte, Valters Vēveris)

2. "Ventiņu Joņis" (Krists Miksons, Markuss Ķeizars, Rihards Martinovskis, Raimonds Martinovskis)
3. "777" (Rodrigo Būmeisters, Kristians Šefanovskis, Andijs Aukšpuls, Niks Vestfāls)

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: