Sestdien Piedzīvojuma Parka Pusmaratonā Latvijas bītboksa grupa „PeR” ieskandinās vakaru, veltot muzikālu sveicienu visiem dalībniekiem un viņu atbalstītājiem.

Puišu grupa uz skatuves kāps plkst. 17.00 un līdz pat apbalvošanas ceremonijai palīdzēs aizdzīt nogurumu vakara cēlienam – Piedzīvojuma Parka Pusmaratona noslēguma ballītē.

Noslēdzoties apbalvošanas ceremonijai visi izturīgie skrējēji un viņu atbalstītāji aicināti plkst. 20.00 uz Pludmales akvaparka pusmaratona noslēguma ballīti.

Ieeja vakara pasākumā ar Piedzīvojumu parka pusmaratona noslēguma ballītes ieejas kartēm, kuras varēs iegādāties turpat pie Pludmales akvaparka vārtiņiem. Ieejas karšu cena pasākumā Piedzīvojumu parka pusmaratona dalībniekiem (uzrādot dalībnieku numuru) būs lētāka, arī dalībnieku atbalstītāji noslēguma ballīti varēs apmeklēt par lētāku cenu nekā tie, kas pusmaratonā nebūs piedalījušies.

Visu vecumu grupu uzvarētāji saņems bezmaksas ieejas kartes divām personām uz vakara pasākumu Pludmales akvaparkā. Piedzīvojumu parka pusmaratona noslēguma ballītes apmeklētājus pie ieejas sagaidīs „Aldara” sarūpēts dzēriens (par brīvu) - alus, kvass vai kāds cits bezalkoholiskais dzēriens.

Vakarā par muzikālo noformējumu gādās Ventspils kluba- Kiss Club dīdžeji ar videoprojekcijām, tāpēc garantētas dejas un pozitīvas emocijas visas nakts garumā. Neizpaliks arī dažāda veida sacensības, atrakcijas un konkursi starp klubiem un individuāli. Visa vakara garumā apmeklētājiem būs pieejams baseins, burbuļvannas, dažāda veida slidkalniņi. Turklāt saunā ikviens varēs sasildīties un atslābināt nogurušos un saspringtos muskuļus.

Pasākuma laikā darbosies kafejnīca Parka Roze, kur par ļoti draudzīgām cenām būs iespējams aizdzīt izsalkumu. Kafejnīcā būs iespēja iegādāties uzkodas, kā arī visa veida dzērienus.

Apmeklētājus vēl sagaida izslavētā Piltenes toršu meistara Oskara gardā kūka, kas galdā tiks celta un griezta ap plkst. 2.00. Un, ja laika apstākļi būs labvēlīgi, tad vakara gaitā ar videoprojektora palīdzību vēlreiz virtuāli varēs noskriet pusmaratonu, šoreiz jau bildēs. Pasākumu noslēgsim plkst. 3.00 ar gājienu uz jūru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: