Jauniešu ielu kultūras un sporta kustības „Ghetto Games” vasaras pasākumu kulminācija būs no 29. jūnija līdz 1. jūlijam, kad notiks festivāls Ventspilī, taču pie mums jau tradicionāli norisināsies arī ielu basketbola turnīri.

Pirmais no tiem jau 12. jūnijā, bet nākamie – 17. jūlijā un 7. augustā Ventspils Olimpiskajā centrā pie basketbola halles.

„Ghetto Basket” spēles jau divas vasaras sekmīgi notikušas Ventspilī. Arī šī vasara nebūs izņēmums, jo trīs otrdienu vakaros ielu basketbola labākie meistari pulcēsies uz laukumiem starp basketbola un ledus halli.

Gan 12. jūnijā, gan turpmākajos „Ghetto Basket” posmos Ventspilī reģistrācija ilgs no plkst. 17 līdz plkst. 18, kad jau tiks aizvadītas pirmās spēles. Komandām ir iespējams reģistrēties startam attiecīgajā posmā līdz pirmdienas pusnaktij. Tas ir paveicams „ Ghetto Games” mājas lapas „ghettogames.lv” sadaļā „ Ghetto Basket”.

„Ghetto Games” šovasar turpina rīkot sacensības ne tikai Rīgā, Grīziņkalnā, bet arī citviet Latvijā. 2. jūnijā Jēkabpilī un 9. jūnijā Daugavpilī notika kompleksie „Ghetto Games” pasākumi, kuri ietvaros bija ne tikai ielu basketbola, bet arī ielu futbola, deju un vingrošanas sacensības, kā arī mači skeitparka sporta veidos. „Ghetto Basket” šovasar jau piecas reizes spēlēts Rīgā, kā arī pa reizei - Siguldā, Salaspilī, Brocēnos, Jēkabpilī un Jūrmalā.

Atgādināsim, ka no 29. jūnija līdz 1. jūlijam notiks “Ghetto Games” vasaras vērienīgākais kompleksais pasākums, jo “Ghetto Games festivāls Ventspilī” pulcēs teju 1500 dalībniekus no 15 valstīm, kuri sacentīsies desmit sporta veidos. Festivāla sportiskās aktivitātes kuplinās koncerta programma, kur 30.jūnijā Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks „Red Bull Tour Buss” jauno mūziķu konkurss, uzstāsies arī mūzikas projekts “DaGamba”, DJ „Futurecast” no Lielbritānijas un kā festivāla īpašais viesis ir paredzēts Gacho.

Pateicoties lielajai atsaucībai no dalībnieku puses, sadarbībā ar Rīgas, Ventspils, Daugavpils un Valmieras pašvaldībām tiek organizēti īpaši bezmaksas autobusi „Ghetto Games” dalībniekiem no šīm pilsētām uz šā gada „Ghetto Games” sezonas lielākajiem pasākumiem - 9.jūnijā Daugavpilī un no 29.jūnija līdz 1.jūlijam Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: