Sporta namā Centrs notika atklātās sporta skolas Spars kausa izcīņas sacensības svarcelšanā, kurās piedalījās sportisti (1995. dz.g. un jaunāki) no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Lieliskus rezultātus tajās izdevās sasniegt mūsu Rebekai Kohai, kas raušanā tika galā ar 54 kilogramu smagu svaru stieni, bet grūšanā – ar 68 kg. Turklāt abi paceltie svari ir arī jauni Kohas personiskie rekordi. Zelta medaļu svara kategorijā līdz 33 kg ieguva Jānis Buks (raušanā – 26, grūšanā – 33 kg).

Svara kategorijā līdz 50 kg atzīstami startēja Dairis Tropiņš, kas summā pacēla 120 kg (50 +70). Labākais līdz 56 kg bija Ritvars Suharevs, kura rezultāts raušanā bija 78, bet grūšanā – 98 kg. Vēl vienu zelta godalgu ieguva Rihards Žerdiņš, kas startēja svara kategorijā līdz 77 kg (117 + 140 kg). Savukārt pie sudraba medaļas tika Edgars Tīfentāls, kas summā tika galā ar 234 kg.

Jāatzīmē, ka jau šīs nedēļas nogalē turpat sporta namā Centrs notiks jau daudz vērienīgāka apjoma mači – Baltijas kauss, - kuros piedalīsies svarcēlāji no vismaz septiņām valstīm. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: