Latvijas III Olimpiādes kvalifikācijas turnīrā trešo pārliecinošo uzvaru izcīnījusi Ventspils komanda, šoreiz savā laukumā apspēlējot Iecavas vienību.

Apskati foto!

Spēli ar pieciem punktiem pēc kārtas sāka viesi, bet ventspilnieki pirmo reizi vadībā izvirzījās mača ceturtajā minūtē, pēc Dāvja Čodera pustālā metiena – 10:8. Ceturtdaļas otrajā pusē laukumā saimniekoja Ervīns Jonāts, uzreiz pēc iznākšanas laukumā atzīmējoties ar tālmetienu, bet kopumā gūstot 13 punktus pēc kārtas.

Ceturtdaļu ventspilnieki noslēdza savā labā 34:18, bet pirmajā puslaikā bija pārāki ar 64:31. Arī otrajā puslaikā nekādi brīnumi nenotika un vieglā, nepiespiestā gaisotnē, kas drīzāk atgādināja Zvaigžņu spēles, Ventspils komanda svinēja uzvaru 115:64.

Jonāts izcēlās ar 25 punktiem, bet vēl komandā spēlēja Dāvis Čoders, Dāvis Lejasmeiers, Roberts Pāže, Toms Lasmanis, Artūrs Strēlnieks, Mārtiņš Laksa, Kārlis Apsītis, Artūrs Bērziņš, Iļja Gromons, Mārtiņš Meiers un Ronalds Zaķis.

Ventspilnieku rēķinā ir trīs uzvaras tikpat mačos, bet tagad priekša cīņas pusfinālgrupā, kas risināsies no 15. Līdz 17. Jūnijam.

Ventspils dāmas cīņu Latvijas III Olimpiāde kvalifikācijas turnīrā sāks 2. jūnijā, kas savā laukumā uzņems Līvānu komandu. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: