Latvijas Jaunatnes basketbola līgas U19 vecuma grupas finālā sporta skolas Spars komanda ar 62:49 pieveica Liepājas komandu, tā izcīnot čempionu titulu.

Pusfinālā ventspilnieki ar 69:64 pieveica BS Rīga komandu, bet liepājnieki ar 66:63 apspēlēja BS Rīga/DSN komandu. Andrejs Gražulis pusfinālā guva 28 punktus un izcīnīja 23 atlēkušās bumbas, Ģirts Pinete guva 12 punktus.

Cīņā par zeltu Spara basketbolisti ātri vien tika visai komfortablā attālumā un pirmajā puslaikā iekrāja 12 punktu pārsvaru 35:23. Trešajā ceturtdaļā plusus izdevās vēl vairāk palielināt, taču liepājniekiem bija pa spēkam mainīt spēles gaitu un parūpēties par intrigu. Īsā laikā viņai atspēlēja deviņus punktus, panākot 38:44, bet tuvām, Raita Silarāja padotie sāncenšus vairs nelaida.

Arī pēdējā desmitminūtē Spara pārsvars turējās 6-8 punktu robežās, bet mača beigās tas vēl vairāk pieauga. Galu galā uzvara 62:49 un regulārās sezonas bronza pārkalta zeltā!

Vēl vienu lielisku maču aizvadīja Andrejs Gražulis, šoreiz gūstot 23 punktus un izcīnot 24 bumbas zem groziem. Ventspilnieku uzbrucējs arī tika atzīts par finālturnīra vērtīgāko spēlētāji. Komandā vēl spēlēja Jānis Viļumovs (14), Arvis Malta (12), Toms Leimanis (10), Elvis Čoders (3), Nauris Paulovskis, Iļja Gromovs, Ģirts Pinete, Jēkabs Krūtainis, Roberts Kreicbergs, Dāvis Kundrats, Roberts Strazdiņš. Galvenais treneris – Raitis Silarājs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: