Ventspilī aizvadīts starptautisks turnīrs futzālā veterānu komandām, kurā, uzvarot visos mačos, pirmo vietu izcīnīja mājinieki.

Apskati foto!

 

Jau ziņojām, ka turnīrā piedalījās četras komandas Istoki DJSW (Ukraina), Veterani Praha un Česke Budejovice no Čehijas, kā arī mājinieki ventspilnieki, bet viesi no Krievijas pilsētas Kaļiņgradas tā arī neieradās.

 

Uzvarot visās spēlēs, par turnīra uzvarētājiem kļuva Ventspils futbolisti, otrajā vietā atstājot Česke Budejovice, bet trešajā - Veterani Praha. Mūsu komandā spēlēja Germans Rostovs (komandas kapteinis), Sauļus Cekanavičs, Igors Kičigins, Vladimirs Blaževics, Mihails Busels, Viktors Lukaševics, Igors Sapeško, Andrejs Silajevs, Igors Sondars un Sergejs Solomonovs. Par turnīra labāko vārtsargus kļuva Rostovs, bet vērtīgāka spēlētāja balvu saņēma Solomonovs.

 

Turnīru ar savu klātbūtni bija pagodinājis Starptautiskās futzāla federācijas un Krievijas futzāla federācijas prezidents Valērijs Ahumjans. Jau šobrīd tiek veiktas pārrunas, lai šāds turnīrs Ventspilī notiktu arī 2013.gadā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: