Starptautisko turnīru futzālā veterāniem ar uzvaru sākuši laukuma saimnieki ventspilnieki, ar 4:2 apspēlējot viesus no Čehijas.

Ventspils futbolisti tikās ar Česke Budejovices pilsētas komandu. Pirmajā puslaikā ar diviem precīziem sitieniem izcēlās Andrejs Silajevs, ļaujot mājiniekiem atpūtā doties, esot vadībā ar 2:1. Otrajā puslaikā Viktors Lukaševičs panāca jau 3:1 laukuma saimnieku labā, taču čehi nepadevās un apmēram divas minūtes līdz mača beigām vienu vārtus atguva. Česke Budejovices spēlētāji metās izraut neizšķirtu, taču galu galā nogulēja mūsējo pretuzbrukumu, kurā Igors Kičigins guva komandas ceturtos vārtus, tā izšķirot mača likteni.

Turnīra bija plānojušas piedalīties piecas komandas, tomēr viesi no Krievijas tā arī neieradās, tāpēc mači risināsies tikai līdz sestdienai. Šovakar pulksten 18 sporta namā Pārventa spēkiem mērosies abas Čehijas vienības Prāga un Česke Budejovice, bet 19.30 laukumā dosies Ukrainas komanda Iztok un Ventspils.

Piektdien paredzēta tikai viena spēle – Prāga pret Iztok. Savukārt sestdien risināsies izšķirošie mači – pulksten 13 Ventspils mērosies spēkiem ar Prāgas komandu, bet pusotru stundu vēlāk cīņu sāks Iztok un Česke Budejovices futbolisti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: