9. aprīlī plkst. 10 Piedzīvojumu parkā Ventspils kērlinga kluba petankas sekcija rīko sezonas atklāšanas turnīru "Pavasara variācijas".

Turnīra izspēles forma būs dupleti, variability sistēmā. Tas nozīmē, ka katrā komandā spēlēs divi spēlētāji, kurus pirms katras spēļu kārtas noteiks izloze. Tā nav klasiska izspēles forma, bet tā dod iespēju dažādu komandu un līmeņu spēlētājiem būt vienā komandā, tādējādi pilnveidojot individuālo meistarību.

 

Īpaši variāciju turnīrs ir interesants iesācējiem, jo jaunās bumbu spēles apguve būs veiksmīgāka, spēlējot vienā komandā ar pieredzējušu spēlētāju. Tāpēc turnīrā aicināti piedalīties arī tie, kas vēl tikai gatavojas savam pirmajām iznācienam petankas laukumos.

 

Pirms sacensību sākuma spēlētājiem paredzēta tiesneša instruktāža, bet to dalībnieki tiks nodrošināti ar inventāru. Dalībai turnīrā vēlams iepriekš pieteikties pie petankas sekcijas vadītājas Aidas Pētersones, tālr. 26558222.

 

Jāpiezīmē, ka Ventspils kērlinga kluba petankas sekcija šajā sezonā ieplānojusi sarīkot 1. Ventspils pilsētas atklāto čempionātu, kurā varēs piedalīties visi interesenti. Tāpēc turnīrs Pavasara variācijas būs lieliska iespēja Lieldienu izskaņā „iešūpoties” jaunajai sezonai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: