Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Viltus trauksme par roni

Pludmalē izskalots ronītis pie Dienvidu mola pavadīja vismaz trīs četras dienas. Cilvēki uztraucās – varbūt dzīvniekam vajadzīga palīdzība?

Jūras akmentiņiem konkursu laiks

Piedaloties jauno izpildītāju konkursā Nāc sadziedāt!, popgrupas Jūras akmentiņi dziedātāji ieguvuši vairākas balvas.

2.lpp. Viedoklis: „Fiskālā disciplīna”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Vienotības plāns paildzināt strādājošo darba mūžu un referendumu tēriņus likt maksāt pašiem referenduma iniciatoriem, ir ne tikai politiski loģisks un tālredzīgi savtīgs, bet varaskārs un klaji bezkaunīgs.»

3.lpp.

Dzērumā nespēj parūpēties par bērniem

Atzīmējot jaunās māmiņas un jaundzimušā mazuļa atgriešanos mājās no Ventspils slimnīcas dzemdību nodaļas, jaunie vecāki tā piedzērušies, ka nav spējuši parūpēties par savām atvasēm.

Šodien apbedī Anglijā mirušo meiteni

Pēc pusotra mēneša ilgiem pūliņiem vakar no Lielbritānijas tika atvestas 13 gadu vecās ventspilnieces mirstīgās atliekas. Šodien meitene tiek guldīta Ventspils zemītē.

Koalīcija plāno ierobežot tautas varu

Vienotība bīda likumu, kas paredz, ka turpmāk referenduma ierosināšanai iniciatīvas grupai vajadzēs vismaz 300 000 latu. Tas paredz arī atteikšanos no parakstu vākšanas otrās kārtas, nosakot, ka iedzīvotājiem pašiem jānoorganizē 1/10 daļas vēlētāju paraksti.

4.lpp.

Ar kaimiņiem ir jādraudzējas

Labas attiecības ar tuvākajiem kaimiņiem nevar kavēt nekādas sankcijas. Ventspils arī turpmāk sadarbosies ar Baltkrieviju, toskait ar sadraudzības pilsētām Polocku un Novopolocku.

5.lpp. Izglītība. Maģistra grāds – savam prestižam

Jaunos MK noteikumus, kas dod iespēju padomju laikā iegūto augstāko izglītību pielīdzināt maģistra grādam, daudzi izmanto sava prestiža celšanai. Pieprasījums pēc bezmaksas maģistra grāda ir negaidīti liels.

6.lpp. Sports. Baltijas Ekspresis sāk ar uzvaru

Rietumu līgā basketbolā sākušās play-off jeb izslēgšanas turnīra spēles. Pie pirmās uzvaras tajās tikuši arī Baltijas Ekspreša spēlētāji, kas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē izbraukumā ar 79:64 (20:19, 18:22, 28:13, 13:10) pieveica Lapmežciema basketbolistus.

7.lpp. Dzīvesziņa. Kā Rita matus krāsoja un ātros sauca

Rita krāso matus daudzus gadus, kopš 17 gadu vecuma, bet 38 gados kārtējā matu uzpucēšana beidzās negaidīti. Tika izsaukta ātrā palīdzība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: