Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Uzbrucējus baidīs ar troksni

Daļa Ventspils pensionāru, kā arī pastnieki savā rīcībā ieguvuši trauksmes signālu radošas ierīces, lai atbaidītu uzbrucējus un pievērstu līdzcilvēku uzmanību noziegumam.

Piedotprasme un spēks dzīvot tālāk

Svētdien valstī notiks komunistiskā genocīda upuru piemiņai veltīti atceres pasākumi. Ventspilī piemiņas brīdis būs Tilta dārzā.

2.lpp. Viedoklis: „Noslogotajiem veicas labāk”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Līga Tīrmane

«Cilvēka gudrību izmērīt nevar, taču skaidrs, ka cilvēks, kas ir gudrs kādā vienā šaurā jomā, stipri atšķiras no cilvēka ar daudzpusīgām interesēm un zināšanām, kaut arī varbūt ne vienmēr tik ļoti dziļām kādā konkrētā nozarē.» 

3.lpp.

Dīķī noslīcināts otrs zagts auto

Uz Piltenes ceļa, pie pagrieziena uz Zūrām, dīķī atrasts Vecgada dienā Ventspilī nozagts auto. Šajā dīķī zagts spēkrats noslīcināts jau otro reizi.

Iedzīvotājiem traucē ventilatoru troksnis

Iedzīvotājiem katru dienu jāsamierinās ar veselu virkni skaņu sablīvējumu pilsētas ikdienas dzīvē. Guļamrajonu iedzīvotājiem zināmas neērtības nereti rada veikali, kad tie ieslēdz ventilācijas vai aukstumiekārtas.

4.lpp. Politika. Sprūdžs iecerējis reformas pašvaldībās

Lai arī pirmsvēlēšanu laikā Zatlera Reformu partija kā vienu no steidzami risināmajiem jautājumiem minēja Latgales reģionu attīstību, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs šobrīd vairāk pievērsies ventspilniekiem.

5.lpp.- 6.lpp. TV Programma

7.lpp. Intervija. Latvijas gudrākais devītklasnieks Jānis

Zinošākais devītklasnieks Latvijā ir 1. ģimnāzijas audzēknis JĀNIS ZĀLĪTE, noteikts mūsdienu zināšanu pārbaudes konkursā Kas notiek?. Apzinoties, ka gudrības viņam netrūkst, Jānis tomēr neceļ degunu gaisā un uzskata, ka cilvēkiem jābūt labestīgiem – tad dzīve veiksies!

8.lpp. Sports. Sieviešu hokejs Ventspilī

No svētdienas līdz 31. martam Olimpiskā centra Ventspils Ledus hallē norisināsies pasaules hokeja čempionāts sievietēm I divīzijā, kurā pagājušajā gadā sasniegtās virsotnes – trešā vieta – arī šogad centīsies iekarot Latvijas sieviešu izlase.

Honda triumfē Kuldīgas čempionātā

Bez finiša intrigas noslēdzies Kuldīgas atklātais čempionāts telpu futbolā, kurā nepārspēta palika mūsu vienība Honda, kas otrajā vietā atstāja vēl vienu Ventspils komandu – VTO; trešajā ierindojās mājinieki – Kuldīgas Autoskola.

9.lpp. Vide. Kur nozāģē – tur iestāda

Liepu iela bez kokiem nepaliks, jaunajām liepām tiks veidoti apaļas formas vainagi – tās būs skaistas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: