Rīgā notika tradicionālās sacensības vingrošanā Tīģerēna kauss 2012, kurās startēja arī vairāki valstu izlašu dalībnieki no Krievijas, Baltkrievijas, Dānijas, Lietuvas un Latvijas.

Junioru konkurencē ventspilniecēm Anastasijai Viņņickai, Dajanai Likovai un Sabīnei Gošai izdevās izcīnīt attiecīgi devīto, desmito un vienpadsmito vietu. Pre-junioriem desmitajā un vienpadsmitajā pozīcijā ierindojās Rihards Trams un Lorents Vilkrists.

Savukārt Ventspilī norisinājās pilsētas atklātais čempionāts vingrošanā, kurā piedalījās spēcīgākie Latvijas un Lietuvas vingrotāji. Juniorēm dubultuzvaru svinēja Anastasija Viņņicka un Sabīne Goša.

Sporta meistarēm uzreiz aiz godalgotā trijnieka palika mūsu Valērija Savicka, ko no trešās vietas šķīra nieka 0,4 punkti. 5. sporta klasē nepārspēta palika Viktorija Graudiņa, bet trešā bija Jana Zubova. Arī pre-junioriem izdevās gūt dubultuzvaru – pirmais bija Lorents Vilkrists, otrais – Rihards Trams. 4. sporta klasē otro un ceturto vietu izcīnīja attiecīgi Tonijs Pintāns un Edgars Ekšteins. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: