No 1. līdz 4. martam Ziemeļkurzemes Profesionālās izglītības kompetences centra „Ventspils Profesionālā vidusskola” audzēkņi un skolotāji savu skolu pārstāvēja 18. Starptautiskajā izglītības izstādē „Skola 2012” un profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu konkursā „Jaunais profesionālis 2012”.

Apskati foto!

Konkursā šogad 26 profesionālās meistarības konkursos piedalījās 180 jaunieši no 50 profesionālās izglītības iestādēm.

Konkursu pasākuma "Jaunais profesionālis 2012" laikā notika profesiju paraugdemonstrējumi un profesionālās meistarības konkursi sešpadsmit nozarēs.

Profesionālās meistarības konkursā „Automehānika” skolu pārstāvēja izglītības programmas „Autotransports” 3. kursa audzēkņi Artūrs Paulāns un Andis Dalderis.

Labus rezultātus konkursā „Elektronika un automātika sasniedza Ritvars Karaļuksun Gunārs Šmeļovs. Savukārt konkursā „Elektroiekārtu instalācija” savas profesionālās zināšanas un praktiskās iemaņas parādīja Alberts Kozlovs.

Ļoti labus rezultātus un 2. vietu četru dienu profesionālās meistarības konkursā „Metināšana” sasniedza mūsu skolas audzēkņi Dmitrijs Griščenko, (Rokas lokmetināšana MMA) un 3. vietu Andrejs  Oniščuks (Rokas lokmetināšana ar mehanizēto iekārtu aktīvās gāzes vidē MAG), kurus sagatavoja skolotājs Ivars Silajānis.

Paralēli saspringtai profesionālo konkursu norisei izstādes „Skola 2012” ietvaros skolas stendā ikviens interesents varēja uzzināt par izglītības iespējām Ziemeļkurzemes Profesionālās izglītības kompetences centrā „Ventspils Profesionālā vidusskola”, saņemt pedagogu un audzēkņu konsultācijas un atbildes uz jautājumiem, kā arī piedalīties dažādos konkursos un vērot izglītības programmas „Ēdināšanas pakalpojumu speciālists” 1. kursa audzēkņu Ingusa Vinovska un Sandras Zernevicas paraugdemonstrējumus.

Mūsu skolas audzēkņu motivācija un sasniegumi profesionālās meistarības konkursos un paraugdemonstrējumos ir kā viens no apliecinājumiem kvalitatīvas izglītības nodrošinājumam profesionālā izglītībā Ventspilī, kā arī mērķtiecīgam turpmākam darbam.

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: