LBL 2. divīzijas čempionātā Ventspils Augstskolasbasketbolisti savā laukumā spraigā cīņā ar 72:76 piekāpās vieniem no līderiem Barons Kvartāls komandai.

Rīdzinieki Ventspilī ieradās labākajā sastāvā, kamēr laukuma saimniekiem bija jāiztiek bez viena no līderiem Kārļa Apsīša. Toties komandai talkā nāca Dāvis Lejasmeiers un pēc savainojuma saārstēšanas laukumā atgriezās arī Andrejs Gražulis.

Maču pārliecinošāk iesāka pieredzējušākie rīdzinieki, bet pēc spēlētām desmit minūtēm VeA atpalika par 11 punktiem – 14:25. Otrajā ceturtdaļā ventspilnieki spēja izlīdzināt mača gaitu un pat nedaudz sadeldēt savus mīnusus, tā ļaujot cerēt uz intriģējošu otro puslaiku. Pēc pirmajā 20 minūtēm baroni bija vadībā 40:33, un septiņu punktu starpība saglabājās arī pēc trešās ceturtdaļas.

Arī izšķirošajā desmitminūtē viesi turējās stabilā vadībā, taču mača izskaņa sanāca nervoza. VeA basketbolistiem īsā laikā izdevās tikt viena metiena attālumā, tomēr atkārto BK Ventspils pirms dienas paveikto varoņdarbu un kaut vai izraut pagarinājumu nesanāca – 72:76.

Ventspilniekiem 21 punkts Tomam Leimanim, bet Dāvis Lejasmeiers guva 18. Ar iespaidīgu double-double viesu rindās izcēlās pieredzējušais polis Mihaļs Helbovickis, kurš guva 21 punktu un izcīnīja 19 bumbas zem groziem.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: