Šodien Ventspils augstskolā notiks sociālo projektu konkursa "Open Mind 2012" reģionālais pasākums, kurā par reģiona sociālajām vajadzībām diskutēs studenti, augstskolu vadītāji, pašvaldību un sabiedrisko organizāciju pārstāvji.

Pasākums notiks plkst. 15.

No šā gada 8. februāra līdz 21. februārim Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Ventspilī, Jelgavā, Liepājā un Valmierā notiks sociālo projektu konkursa "Open Mind 2012" reģionālie pasākumi, kuros par reģiona sociālajām vajadzībām diskutēs studenti, augstskolu vadītāji, pašvaldību un sabiedrisko organizāciju pārstāvji.

Pasākuma dalībnieki apspriedīs konkrētās pilsētas un reģiona sociālās vajadzības, analizēs realizēto sociālo projektu veiksmes stāstus un diskutēs, lai veicinātu jaunu ideju rašanos. Interesentiem tiks sniegtas atbildes uz jautājumiem un papildu informācija, kā pieteikties konkursam.

"Open Mind" reģionālie pasākumi notiek sadarbībā ar pilsētu pašvaldībām, un konkursa nolikums pieejams interneta vietnē "www.open.lv".

"Open Mind" ir sociālo ideju konkurss studentiem, kura mērķis ir veicināt jauniešu iniciatīvu sociālās vides uzlabošanā un sekmēt Latvijas iedzīvotāju iesaisti vietējai kopienai nozīmīgos projektos. Konkurss dod iespēju jebkuram Latvijas studentam realizēt savu ideju un iegūt nepieciešamo finansējumu projekta ieviešanai.

Projektu "Open Mind" organizē "Swedbank" un Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds, šogad tas tiek izsludināts jau piekto gadu pēc kārtas.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: