Laikraksta «Ventas Balss»  ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Par Būšnieku ledu interesējas policija

Pašvaldības policija draud ciešāk uzraudzīt ekstrēmos braucējus, kas adrenalīna devu gūst, vizinoties pa Būšnieku ezera ledu. Šī ziemas prieka cienītāji ir neizpratnē par šādu policijas aktivitāti.

Projekta nedēļā ievelk elpu

Projektu nedēļu paši skolēni uztver kā atelpas brīdi no mācībām. Vecāki secina, ka bērni no skolas pārrodas agrāk un ir noslogoti krietni mazāk. Rodas jautājums, kāda ir projektu nedēļas lietderība un ko no tās gūst skolēni.

2.lpp. Viedoklis: „Bremzes”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

„Gribētu redzēt to cilvēku, kura galvā radās ideja, ka par katru jaunu rūpnīcu turpmāk pašvaldībām būs jārīko referendums. Šis cilvēks nav neko redzējis tālāk par sava kabineta logiem un uz Latviju ir raudzījies no datora ekrāna, viņš nekad nav pārdevis nevienu kāpostgalvu un nekad dzīvē nav sastapis nevienu uzņēmēju. Viņaprāt, piens tek no pudelēm, bet dzīve uz zemes sākas ar viņa piedzimšanu.”

3.lpp.

Cietušo kafejnīcu plāno atjaunot

Ugunsnelaimē cietušo koka ēku Vasarnīcu ielā varēšot atjaunot. Saimnieki cer, ka drīzumā atsāks darboties arī kafejnīca Amber Cafe.

Siltuma rēķini pieaug par 37%

Ventspilnieki šajās dienās saņem šīs apkures sezonas pirmos lielos rēķinus. Siltuma maksājums par janvāri būs vidēji par 37% lielāks nekā iepriekšējā mēnesī.

 

4.lpp. Zelta vērts noguldījums

5.lpp. Politika. Grib ieviest referendumus pašvaldībās

Tiek virzīts likumprojekts, kas paredz rīkot referendumus arī pašvaldībās. Eksperti uzskata, ka tādējādi tiks vājināts pašvaldību darbs, apgrūtināta uzņēmējdarbības attīstība un palielināta birokrātija valstī.

6.lpp. Sports. Vieglatlētiem panākumi Latvijā un ārzemēs

Vairāki mūsu pilsētas vieglatlēti ar atzīstamām sekmēm startējuši gan pašmāju, gan citu valstu sacensībās un izcīnījuši arī vairākas godalgotās vietas.

Otrajā posmā viena uzvara

Rīgā notika Latvijas Augstskolu florbola līgas otrā posma sacensības, kurās sesto vietu izcīnīja Ventspils Augstskolas komanda, kas ceturtdaļfinālā piekāpās Latvijas Lauksaimniecības universitātes spēlētājiem.

7.lpp. Izglītība. Divpadsmitajiem pussolis līdz eksāmieniem

Daudzi Piltenes vidusskolas 12. klases audzēkņi zina, ko vēlas studēt, daži vēl domā, bet pat tie, kas vēl šaubās, neuztraucas par to, jo tik draudzīgā kolektīvā daudzi lēmumi tiek pieņemti kopā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: