Dziedātāja Elizabete Zagorska nolēmusi nepamest Eirodziesmas 2012 finālu, neskatoties uz to, ka nolemts neatļaut viņas priekšnesumā izmantot dzīvo uguni, taču kopā ar viņu Ventspilī ieradīsies arī pirotehniķis.

Zagorskas producents Juris Millers informējis, ka dziedātāja nolēmusi neizstāties no konkursa, taču tas nozīmē, ka viņai divu dienu laikā ir jārada jauns šovs, kas dziedātājai rada papildu uztraukumu un pārdzīvojumus.

"Kamēr no Ventspils nebūs saņemts oficiāls rakstisks paziņojums par to, ka priekšnesumā aizliegts izmantot dzīvo uguni, tikmēr mēs uzskatām, ka šādam mutiskam aizliegumam nav pamata. Piektdien Ventspilī sāksies konkursa dalībnieku ģenerālmēģinājumi, un Zagorskai uz Ventspili līdzi dosies arī pirotehnikas meistars," minēja Millers.

Viņš arī norādīja, ka šoreiz konkursā tiks pārkāptas nolikumā minētās prasības, jo nolikums paredz, ka finālā ir jārāda tāds priekšnesums, kuru ir akceptējusi konkursa mākslinieciskā komanda un kāds demonstrēts pusfinālos.

"Katrs mākslinieks šovus pusfinālā un finālā veido, ieguldot savus līdzekļus. Zagorskai tagad operatīvi ir jāizveido jauns šovs, kas atkal prasa ieguldījumus. Šis konkursā ir nebijis gadījums, kad divu dienu laikā jāsagatavo dziesmai šovs. Zagorska ir stipra un spējīga, tādēļ zinu, ka viņa tiks galā ar visgrūtākajiem uzdevumiem," sacīja dziedātājas producents.

Viņš piebilda, ka par izveidojušos situāciju informējis arī Eiropas Raidorganizāciju apvienības ģenerālproducentu, kurš par to ir apbēdināts, bet vēl, lai Latvijā uzvar labākā dziesma.

Zagorska konkursa "Eirodziesma 2012" finālā piedalīsies ar dziesmu "You are a Star", kurai vārdus rakstījis Kārlis Streips, bet mūzikas autors ir Atis Auzāns.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: