Basketbola klubs „Ventspils” pirms neilga laika bija izsludinājis ideju konkursu komandas nosaukumam karsējmeitenēm, tagad labākās idejas apkopotas un sākusies balsošana.

Klubs saka milzīgu paldies visiem ideju autoriem, kuri veltīja savu laiku un izdomu, lai piedāvātu savus nosaukumu variantus. Visi dalībnieki saņems pārsteigumu balvas, par kurām informēsim katru atsevišķi.

Nosaukumu variantos pārsvarā dominēja dārglietas – saucot mūsu meitenes par briljantiem, rubīniem, zeltu, dimantiem un pērlēm. Tā pat neiztrūkstoši bija arī karalieņu, princešu un eņģeļu nosaukumi. Līdzjutēji bija ieslīguši arī vēstures meklējumos, tā, piemēram, piedāvājot nosaukt komandu par Sendu, kā goda apliecinājumu Sendai Berensonei, kura pirmā izdomāja sieviešu basketbola noteikumus tālajā 1892. gadā. Netrūka arī latīnisko nosaukumu , kā, piemēram, Aurum, apzīmējot zeltu.

Vairāki mūsu komandas līdzjutēji atzīmēja, ka meitenēm komandas nosaukumu nemaz nevajadzētu mainīt, jo visi viņas jau ir iemīļojušas kā BK „Ventspils” karsējmeitenes vai karsējas, bet kāda interesanta atšķirības zīme noderētu gan, minot tādus tēlus kā tauriņus, zvaigznes, ķiršus un mārītes.

Lai arī nenācās viegli,klubs tomēr izvēlējies dažus nosaukumus, par kuriem arī aicia nobalsot:

1. Basketbola klubs „Ventspils” Gold Dancers

2. Basketbola kluba „Ventspils + (Pluss zīme)

3. Basketbola kluba „Ventspils” Dimanti

4. Basketbola kluba „Ventspils” Čivavas

5. Nereides (no latiņa val. Nāras)

6. Basketbola kluba „Ventspils” Cherries

7. Basketbola kluba „Ventspils” Eņģeļi

8. Basketbola kluba ‘Ventspils” karsējmeitenes

Par karsējmeiteņu komandas nosaukumiem varat nobalsot arī kluba mājas lapā bkventspils.lv, kā arī 10. februārī, atnākot uz BK Ventspils Baltijas Basketbola līgā spēli ar Lietuvas klubu „Juventus” un piedaloties balsojumā uz vietas Basketbola halles foajē. Spēles sākums plkst. 19.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: