Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Cīnās ar sala sekām

Arktiskais aukstums visā Eiropā pārbauda cilvēku izturību. Ventspilnieki ar to tiek galā visai veiksmīgi. Gājējiem sals liek spert raitāku soli, kādam kustēties nav piedabūjama automašīna, taču – dzīve turpinās.

Ventspils staro

Bargais sals izraisījis līdz šim nepieredzētas dabas parādības daudzviet Eiropā, tostarp arī Ventspilī. Romā ieputināts Kolizejs, savukārt ventspilniekos neviltotu interesi radījuši gaismas stari, kas, tāpat kā lāzera radītie, tiekušies debesīs.

2.lpp. Viedoklis: „Āzi par dārznieku”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka

„Eiropas Komisijas lēmums, ar kuru tā apturējusi vairāku projektu, kas tiek līdzfinansēti no Eiropas Savienības struktūrfondiem, līdzekļu atmaksu, ir pārliecinošs piemērs tam, kā nevajag vadīt valsti.”

3.lpp.

Projektiem pagaidām nekas nedraud

Eiropas Komisijas lēmums apturēt Latvijai naudas izmaksas no Kohēzijas fonda un Eiropas Reģionālās attīstības fonda pagaidām neapdraud projektus, kas ar ES līdzfinansējumu ir ieviesti vai arī vēl tikai būs ieviesti Ventspilī. Taču ja izmaksas netiks atjaunotas, nākotnē vairāki attīstības projekti varētu būt apdraudēti.

4.lpp. Novadā. Virtuālā nauda dzēsīs Ugāles parādu

Savulaik neizmaksāto pagastu apvienošanās naudas vietā valsts gatava dzēst pašvaldību kredītsaistības. Ventspils novada dome par summu, ko, pagastiem apvienojoties, nesaņēma Ance un Tārgale, plāno dzēst Ugāles pagasta ņemto kredītu.

Deja ir spēks

Desmito dzimšanas dienu sagaidījis Jūrkalnes pagasta vidējās paaudzes kolektīvs. Kopš pirmās dienas kopā ar dejotājiem ir vadītāja Anita Antonoviča.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Svarīga uzvara pār līderiem

Ikviena uzvara pār lietuviešiem vienmēr ir patīkama, bet sevišķi, ja tā izcīnīta pār saviem sīvākajiem sāncenšiem. To Baltijas Basketbola līgas ietvaros šoreiz paveica BK Ventspils, kas savā laukumā ar 96:87 apspēlēja līgas līdervienību Šiauliai.

Galda hokeju spēlēja Zviedrijā

Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā risinājās Pasaules kausa izcīņas galda hokejā ceturtais posms Swedish Masters 2012, kurā startēja arī divi Ventspils Jaunrades nama pārstāvji – Aleksandrs Žernovojs un Guntis Ernšteins.

7.lpp. Intervija. Sievietei jābūt aktrisei un politiķei

Stāstot par savu dzīvi, SVETLANA AKIMOVA turpina darināt skaistu rotu. Viņas pirksti kustas vēja ātrumā, bet šoreiz nerunājam, par pērļošanu, kā ierasts, bet gaišajiem un tumšajiem mirkļiem. Svetlanas gudrība ļauj tumšo izgaismot un nedusmoties uz likteni par dažādiem pārbaudījumiem, arī smagām saslimšanām un dēla zaudējumu. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: