Piektdien, 10. februārī no 17.10, Ventspils Bērnu bibliotēka aicina 4-10 gadus vecus bērnus kopā ar vecākiem piedalīties pasaku lasīšanas vakarā.

Biedrība „Bērni bērniem” sakarā ar Ivetas Gēbeles grāmatas „Pasaku dziedinošais spēks” izdošanu no 30. janvāra līdz 28. martam organizē pasaku vakarus bērniem un vecākiem 13 Latvijas pilsētās.

10. februāra pasaku lasīšanas vakarā Ventspils Bērnu bibliotēkā, baudot tēju,  bērni kopā ar vecākiem klausīsies aizraujošas latviešu tautas pasakas Latvijas Kultūras akadēmijas studenta - topošā aktiera stāstījumā. Pēc tam dzirdētās pasakas bērni iedzīvinās ilustrācijās un veidos izstādi.

Turpinājumā, kas norisināsies martā, bibliotēkā  notiks radošais pasaku vakars, kurā bērni sanāks kopā, lai paši radītu jaunu pasaku, to ilustrētu un iestudētu. No zīmējumiem tiks veidota jauna izstāde. Savukārt vecāki varēs iepazīties ar Ivetas Gēbeles jauno grāmatu „Pasaku dziedinošais spēks”, kuru dāvinās visām pašvaldību bibliotēkām, kā arī iestādēm, kas īsteno pirmsskolas un sākumskolas apmācību programmas.

10. februārī Bērnu bibliotēkā kopā sanākšana un tējas vārīšana no plkst. 17.10, bet pasaku valstība atvērs durvis plkst. 17.30.  Nāc un piedalies! Ieeja pasākumā bez maksas.

Pasākumu organizē  biedrība „Bērni bērniem”, projekta vadītāja Ieva Kalniņa.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: