Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ceļa šķembas apskādē mašīnas

Pēc rudenī veiktā ceļa remonta posmā Piltene – Tārgale no ceļa regulāri atlec šķembas, kas sabojājušas jau vairākus spēkratus.

Ronis vēlas nepolitiskas reformas

Viesojoties Ventspils brīvostā, satiksmes ministrs atzina, ka ostu reforma un politiski angažētas valdes iecelšana nav ministrijas mērķi, tomēr arī nenoliedza, ka caurspīdības palielināšana ostās ir valdībai aktuāls jautājums. Lai nepieņemtu pārsteidzīgus lēmumus, Ronis ir gatavs uzklausīt ekspertu, tostarp Ventspils brīvostas pārstāvju, argumentus.

2.lpp. Viedoklis: „Atdodiet parādu”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena
„Pensijas un pirmspensijas vecuma cilvēki ir pelnījuši saņemt tādu pensiju, kādu katrs no viņiem savas dzīves laikā ir sastrādājuši. Paaugstināt pensijas vecumu Latvijā tuvāko gadu laikā ir ne tikai amorāli, bet noziedzīgi, jo valsts pensionāriem nav pat sākusi atdot to naudu, kuru valsts no viņiem ir aizņēmusies un turpina aizņemties. ”

3.lpp.

Zāģēšana prasa īpašas iemaņas

Koku un to lielo zaru zāģēšana pilsētā nav vienkārša. Darbam augstumā nepieciešama arborista izglītība.

4.lpp. Skatuve


5.-6. lpp. TV programma

7. lpp. Intervija. Darbs policijā – sapnis kopš bērnības

Kriminālpolicijas izmeklētāja RITA MŪSIŅA ir sieviete ar raksturu. Bīstamas situācijas viņu nebiedē. Tieši otrādi – mobilizē darbam. Taču arī sievišķību viņa nezaudē. Ja noziedznieks pratināšanas laikā sāks koķetēt, tad rezultāta sasniegšanai Rita ir gatava pieņemt arī šādus spēles noteikumus.

8. lpp. Sports. Rallija sezona sākas ar cerīgiem rezultātiem

Jaunā rallija sezona Latvijā sākusies ar sacensībām Alūksnē, kurās cerīgus rezultātus sasniedza NJ Racingekipāžas Jānis Berķis/Edgars Čeporjus un Edijs Bergmanis/Kārlis Bergmanis, kuri startēja tikai rallijsprinta ieskaitē.

Loku speciālisti cīnīsies par Baltijas medaļām

Divas dienas vieglatlētikas manēžā notiks Baltijas valstu čempionāts loka šaušanā. Mājinieku loka šāvēji par savām izredzēm izsakās piesardzīgi, jo gatavošanās mačiem nav bijusi vienkārša.

9. lpp. Brīvbrīdim. Šajā laikā pirms...

...85 gadiem

1927. gads. Nežēlīgs vīrs. 30. janvārī ap plkst. 6 vakarā Pils ielā nama nr. 60 iedzīvotājus iztraucēja bērnu raudāšana un kādas sievietes saukšana pēc palīdzības. Kā vēlāk noskaidrojās, tad minētā namā dzīvo ar ģimeni kāds nelabojams alkoholiķis, Kārlis L., kurš dzērumā dauzījis savu sievu un tramdījis bērnus.

Ventas Balss recepte

Melnie pīrāgi no Ventspils novada domes deputātes GINTAS RODERTES 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: