Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

90 gadus vecai sievietei atsaka aprūpi

Ventspilniece Valentīna V., kas nesen nosvinējusi savu 90 gadu jubileju, pagājušā gada beigās bija pārsteigta, uzzinot, ka pašvaldība turpmāk viņai vairs nesniegs aprūpi mājās, kādu viņa saņēma iepriekšējos gados.

Silovs – Eiropas sešniekā

Mūsu labākais ātrslidotājs Haralds Silovs Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā notikušajā Eiropas čempionātā ātrslidošanā izcīnījis sesto vietu daudzcīņā. Turklāt pirms pēdējās distances – 10 000 metru – viņš ieņēma augsto trešo vietu.

2.lpp Viedoklis: “Twittermānija”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

«Kādreiz teica: Re, tas laikam nojūdzies, pats ar sevi sarunājas. Paldies Dievam, tā vairs neviens nedomā. Tagad esam krituši citā galējībā - pateicoties datoram un internetam visi runā ar visiem, un nav vairs svētas ne citu, ne arī savas domas, kuras iepriekš tika uzskatītas par slēpjamām.»

3.lpp. Rīts sākas bez elektrības

Vakarrīt daļa ventspilnieku palika bez gaismas. Elektroapgādes traucējumi par stundu aizkavēja arī veikala top! atvēršanu Poruka ielā.

Savainots dzīvnieks nesaņem palīdzību

Smagi ievainots suns visu nakti bez palīdzības guļ sliežu ceļa malā. Tikai no rīta viņu nogādā Talsu dzīvnieku patversmē. Lai iemidzinātu.

4. lpp. Novadā. Īpašajiem bērniem vairāk atbalsta

Nu arī novadā dzīvojošie bērni ar īpašām vajadzībām var apmeklēt atbalsta centru Cimdiņš. Jūrkalnietis Renārs Jēkabsons šo iespēju izmantos vēlāk, jo tagad gatavojas operācijai Vācijas klīnikā.

Tic Jūrkalnes uzplaukumam

Jūrkalnei raksturīgi, ka par tās attīstību deg ne vien vietējie iedzīvotāji, bet arī cilvēki, kas kādā veidā saistīti ar pagastu. Jūrkalnes draugi izveidojuši iniciatīvas grupu, lai pierādītu, ka šī vieta var piedzīvot uzplaukumu un kļūt par pozitīvu paraugu visai Latvijai.

5. lpp. Brīvostas ziņas.

6. lpp. Sports. Birzulis: kopumā vērtējums – vidēji labi

Olimpiskā centra Ventspils Ledus hallē jau otro gadu pēc kārtas risinājās Eiropas līmeņa Danubia kausa sacensības šorttrekā, kurās pie vairākām godalgotajām vietām tika arī mūsu sportisti.

7. lpp. Intervija. Mūsdienu tehnoloģijas pieprasa godīgumu

Būvniecības kompānija PILSBŪVE veiksmīgi pārvarējusi gan trekno gadu pārbaudījumus, gan krīzes gadu klusumu tirgū. Pateicoties pilsētas pašvaldības pasūtījumiem, kompānija uzbūvējusi pilsētā vairākus svarīgus objektus. Tomēr nozares specifika nepārtraukti piedāvā jaunus izaicinājumus un liek meklēt jaunus pasūtījumus. Par celtnieku problēmām un cerībām – intervijā ar SIAPILSBŪVE valdes priekšsēdētāju Aivaru Avotiņu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: