Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Gads paiet, pēdas paliek

Ar priekiem un bēdām, ar sasniegumiem un dīvainiem notikumiem aizvadīts 2011. gads. Katrā ziņā tas bija ļoti interesants, un gada pēdējā numurā piedāvājam atskatīties uz svarīgākajām norisēm, kas sabiedrībā izraisījušas vislielākās diskusijas, neizpratni, prieku un lepnumu.

Pastnieki nevar iekļūt mājā

Divu konfliktā iesaistīto pušu principiālās pozīcijas dēļ dažu daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji Pārventā riskē palikt bez Jaungada apsveikumiem. Jau vairāk nekā mēnesi pastnieki nevar iekļūt divu piecstāvu māju – Celtnieku ielā 34/36 un Siguldas ielā 29 – kāpņu telpās pie pastkastēm.

2.lpp.Viedoklis: “Spēku un izturību”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

«Mūsu priekiem un neveiksmēm nav cita radītāja kā vien mēs paši. Mūsu sliktajā noskaņojumā un neapmierinātībā ar dzīvi nav vainojami Ziemassvētki vai Jaunais gads. Ko sēsi, to pļausi. Izvēle ir grandioza – prieks, naids, mīlestība, dusmas, aizvainojums, pateicība, nodevība, uzticība un visas citas sēklas, kas dīgst tādā augsnē, kādu esam sagatavojuši.»

3.lpp.

Ar pirotehniku jārīkojas uzmanīgi

Jaungada svinēšana nav iedomājama bez līksmības, šampanieša, uguņošanas, laimes liešanas un sveču liesmām. Tomēr, lai priecīgie brīži nepārvērstos par traģēdiju, jāievēro virkne drošības noteikumu.

Maiju laiks turpinās

4. janvārī Galvenajā bibliotēkā ar ventspilniekiem tiksies Maiju laika kalendārā autori dienu glabātāji Ivo Puriņš un Lauris Daņilovs.

4.lpp. GADA APSKATS

 

5.- 6. lpp. TV Programma

7.lpp. GADA APSKATS

8.lpp. Intervija. Ticu, ir jānāk gaismai

Māksliniece SARMĪTE CAUNE nebīstas pateikt: «Esmu laimīga!

Laimīga, jo varu nodarboties ar radošu darbu un darīt to, kas mani

patiesi interesē. Laimīga, ka man ir ģimene un tuvākie cilvēki, kuri

akceptē un atbalsta manu izvēli.»

9. lpp. Brīvostas ziņas

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: