31. decembrī plkst. 12 pie Olimpiskā centra "Ventspils" basketbola halles ieejas tiks dots starts ikgadējam "Vecgada skrējienam".

"Vecgada skrējienu" pirms vairāk kā divdesmit gadiem aizsāka vieglatlētikas trenera Andreja Dogadova grupas audzēkņi. Ar katru gadu skrējiens gūst aizvien lielāku popularitāti un ik gadu pulcē dalībnieku skaitu, kas sniedzas krietni vien pāri simtam. "Vecgada skrējienā" piedalās ne tikai ventspilnieki, bet arī skrējēji no tuvākām un tālākām Latvijas pilsētām.

Sacensībās aicināti piedalīties ikviens, neatkarīgi no vecuma. Katrs varēs brīvi izvēlēties sev piemērotu distanci - no 1 līdz 5 kilometriem bez laika kontroles, kā arī distances ar laika kontroli - sievietēm 3 km un vīriešiem 5 km. Dalībnieku pieteikšanās skrējienam basketbola hallē no plkst. 11.00. Papildus informācija pa tālr. 63624412 vai epastu: karlis.gubats@ventspils.gov.lv.

Katrs dalībnieks saņems diplomu, kurā varēs atzīmēt noskrieto distanci un tajā pavadīto laiku. Apbalvoti tiks pirmo trīs vietu ieguvēji, kas veiks distanci ar laika kontroli - sievietēm 3 km un vīriešiem 5 km.

Pēc finiša skrējiena dalībnieki varēs baudīt karstu tēju un nelielus gardumus no sacensību organizatoriem, kā arī sasildīties basketbola halles pirtī.

Sacensības organizē Ventspils pilsētas domes Sporta pārvalde sadarbībā ar Ventspils Maratona klubu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: