Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pašiem sava vēstniecība

Īpašā pasākumā plašākai sabiedrībai tika stādīta priekšā Ventspils virtuālā vēstniecība visitventspils.com – vieta, kur varēs gan uzzināt nepieciešamo informāciju par pilsētu, gan pelnīt vietējo valūtu – ventus.

Tiesā rūdītu garnadžu duetu

Par 28 zādzībām pilsētas veikalos Ventspils tiesā uz apsūdzēto sola nonākuši brālis un māsa.

2.lpp. Viedoklis: “Pastāsti labo!”, laiklraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

“..teikt, ka savus darbus un labos nodomus ir jātur slepenībā, lai skauģi tos nenoskauž, var tikai tas, kurš nav pārliecināts par savu darbu un nodomu patiesumu.”

3.lpp.

“Kālija parks” ir maksātspējīgs

Ventspils tiesa izbeigusi AS Kālija parks maksātnespējas procesa lietu, noraidot apsardzes firma “TM Security” iesniegto maksātnespējas pieteikumu. Tiesas spriedums ir galīgs un nav pārsūdzams.

Nacionālās domstarpības normas robežās

Līdz ar parakstu vākšanu par valsts valodas statusa noteikšanu krievu valodai Latvijā, mazāk izteikti arī Ventspilī, ir uzplaiksnījušas nacionālās domstarpības.

4.lpp.

Puzes vēsture pierakstīta

Puzes pagasta sociālā darbiniece Skaidrīte Bruhānova atkal paveikusi mīlestības darbu. Šoreiz – apkopojot materiālus par Puzes pagasta vēsturi no 1941. līdz 1991. gadam.

Ļaunais sadegs līdz ar bluķi

Šajās dienās atzīmējam ziemas saulgriežus, kas ir vispiemērotākais laiks, lai no malu malām savāktu visas likstas un nelaimes, tās atdotu ozolkoka bluķim un pēc tam sadedzinātu.

Sidrabiņa lietutiņš Ziemassvētku vakarā

Šajos Ziemassvētkos būs vien jāiztiek ar to baltumu un gaišumu, kas slēpjas pašu sirsniņās, domās un eglīšu svecītēs. Sinoptiķi sniegu Ventspils pusē nesola.\

5.lpp. Skola praktiķiem

6.lpp. Sports

Peldētājiem rekordi un panākumi Jūrmalā

Laboti divi Ventspils rekordi peldēšanā – Rekordu dienas ietvaros to spējuši Roberts Jurčenko un Kirils Kuzņecovs. Tāpat ar labiem panākumiem sacensībās Jūrmalā startējuši mūsu gados visjaunākie sportisti.

Šorttrekisti spēkojās Slovākijā

Mūsu jaunie šorttrekisti startējuši Danubia kausa izcīņas ceturtā posma sacensībās Slovākijā, Spišska Nova Vesā, kas viņiem bija pēdējā nopietnā pārbaude šajā gadā.

7.lpp. Brīvbrīdim

Iz pagājības

1936. gads... Ziemassvētki – ar lietu. Retā namamāte atgriezās no tirgus bez zaļās eglītes. Tikai – tās zaļumā negreznojās vis baltās sniega pūkas, bet lietus lāses. Jo termometrs rādīja 6 grādus virs nulles un brīžam uznāca it stiprs lietus.

Recepte: Jūrkalnieces INGAS LASTOVSKAS “Mocarellas siers “

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: