Izskanējis labdarības koncerts "Radi brīnumu", taču akcija turpināsies arī nākamā gada sākumā un tās organizatori ļoti cer, ka mērķi izdosies sasniegt.

Livonijas ordeņa pilī sadarbībā ar Ventspils reģionālo Diabēta biedrību un atbalsta centru ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš" notika labdarības koncerts „Radi Brīnumu”. Koncerta organizatori no visas sirds pateicas visiem māksliniekiem, kuri ar savu klātbūtni padarīja 14. decembra vakaru brīnumainu, kā arī liels paldies atsaucīgajai publikai, kas bija sapulcējusies tajā vakarā, lai radītu brīnumus un daudz pozitīvu emociju, ziedojot mūsu mazajai Katrīnai.

Koncerta laikā mazajai Katrīnai, kurai ir nepieciešams insulīna sūknītis ar sensoru, tika savākti 256 Ls, kas koncerta beigās tika svinīgi pasniegti Katrīnas māmiņai, Agitai Svencei. Bija patīkami redzēt, ka arī Katrīna ļoti izbauda koncertu, jo viņa smaidīja un kustējās dziesmu ritmos.

Bet brīnumu radīšana vēl turpinās, jo līdz brīnuma radīšanai vēl ir nepieciešami apmēram 2000 Ls. Lai palīdzētu savākt nepieciešamo summu, BK „Ventspils” arī šosezon rīkos labdarības spēli, kas notiks 2012.gada 17.janvārī pl. 19.00, kad BK „Ventspils” spēlēs pretZZ Leiden FIBA Eiropas Izaicinājuma Kausa mačā. Ieeja spēlē būs par ziedojumiem.

Visi spēles laikā savāktie ziedojumi tiks nodoti šī gada labdarības projekta mērķim – insulīna sūknīša ar sensoru iegādei, kas ir tik ļoti nepieciešams mazajai Katrīnai. Tā ir iespēja ikvienam basketbola fanam ne tikai atnākt un atbalstīt savu komandu, bet arī kļūt par brīnumdari un palīdzēt mazai, jaukai meitenītei un viņas ģimenei.

Radīt brīnumus nekad nav par vēlu, tāpēc vēl aizvien ir iespējams ziedot naudu kādā no trīs kontiem, kas atrodami http://www.radibrinumu.lv/jaunumi/32/

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: