Jaunieši, kuriem interesē personības izaugsme, pašattīstība, diskusijas ar vienaudžiem, viedokļa formulēšanas, izteikšanas un argumentēšanas principu apguve, jaunu draugu iegūšana, var pieteikties Jauniešu līderu skolas pasākumiem.

Biedrība „Ventspils Jauniešu dome” sadarbībā ar Sociālo zinību koledžu (Lietuva) un Ventspils Jaunrades namu organizē neformālās izglītības pasākumus Latvijas un Lietuvas jauniešiem. Gada garumā tiek rīkoti semināri, darba grupu tikšanās un citi kopīgi pasākumi ar mērķi attīstīt jauniešu līderības prasmes un mudināt viņus aktīvāk iesaistīties sabiedriskajā dzīvē.

Šobrīd ikvienam jaunietim vecumā no 15 līdz 25 gadiem iespēja pieteikties Jauniešu līderu skolas ziemas semināram, kas notiks Ventspils novadā no 2011. gada 26. decembra līdz 2012. gada 1. janvārim. Lai pieteiktos, nepieciešams ne vēlāk kā līdz 19. decembrim aizpildīt pieteikuma anketu kas publicēta Jauniešu līderu skolas mājas lapā www.jaunielideri.lv. Turpat var iepazīties arī ar citu informāciju par semināru.

Vasarā norisinājās jau divi šādi semināri Latvijā un Lietuvā, kuros kopumā piedalījās 120 abu valstu jaunieši. Savukārt šajā rudenī līderu skolas audzēkņi organizēja dažādus publiskus pasākumus, pierādot savas iegūtās prasmes dzīvē un iesaistot tajos vairāk nekā 300 citus jauniešus. Dalība seminārā ir bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: