Ventspils rajona Stiklu bērnunama audzēkņu darbs ir viens no 24 eksponātiem skaistajā piparkūku izstādē "Pasaka par Sniegbaltīti".

Izstādi veidojuši gandrīz visu Latvijas bērnu namu bērni. Kaut arī izstāde ir iekārtota tirdzniecības parkā "Alfa" Rīgā, tās eksponātus ikviens var aplūkot un nobalsot par to arī internetā. Visi izstādes darbi piedalās konkurā - ikviens var nodot savu balsi par sev tīkamāko darbiņu, un uzvarētājs saņems vērtīgas balvas. Piparkūku izstāde tiek rīkota jau trešo reizi.

Piparkūku izstādes izgatavošanā piedalījušies audzēkņi no Liepājas, Naujenes, Irlavas, Baldones, Strazdes, Stiklu, Lauberes bērnu namiem, Ērģemes bērnu nama-patversmes, bērnu sociālās aprūpes centra „Zīles”, ģimenes atbalsta centra „Lejasstrazdi”, sociālās aprūpes centra „Tērvete”, bērnu nama-patversmes „Priedīte”, Saldus novada ģimenes atbalsta dienas centra, Valmieras SOS bērnu ciemata, Jelgavas bērnu sociālās aprūpes centra, ģimenes krīzes centra „Dzeguzīte”, Valsts sociālās aprūpes centra filiāles „Teika”, sociālās aprūpes centra „Pļavnieki”, Pestīšanas Armijas, kā arī Rīgas bērnu namiem „Vita”, „Ziemeļi” un „Ilga”.

Pēc izstādes beigām visi izstādes eksponāti tiks nogādāti Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā un dāvināti mazajiem pacientiem par prieku. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: