Šā gada septembrī un oktobrī Ventspilī no vairākām tirdzniecības vietām tika nozagtas dažādas preces. Policija šos noziegumus atklājusi un lietas materiālus nodevusi prokuratūrai.

No veikaliem tika ņemta kafija, alkoholiskie dzērieni, veļa, arī pārtikas preces, higiēnas preces un citas mantas, bet vairākkārt fiksēti arī zādzību mēģinājumi. Policija noskaidroja, ka lielāko daļu zādzību pastrādājuši brālis un māsa – 36 gadus vecs vīrietis un 27 gadus veca sieviete. Atsevišķās epizodēs ģimenes duetam palīdzēja arī 34 gadus vecs vīrietis, turklāt zādzības veiktas dažādos sastāvos, arī individuāli.

Visas trīs personas atzītas par aizdomās turētajiem, bet kopumā viņiem inkriminētas 28 zādzību epizodes. Ventspils tiesa sievietei un vecākajam vīrietim piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu. Vīrietis nozagtās mantas arī realizēja, apzinoties, ka tās iegūtas noziedzīgā ceļā.

Apkopojot visus izmeklēšanā gūtos pierādījumus, liecības, pieņemts lēmums

materiālus nodot Ventspils prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai pret

visām trim aizdomās turētajām personām par zādzībām nelielā apmērā, kas izdarītas atkārtoti, kā arī par mantas realizēšanu, zinot, ka tā iegūta noziedzīgā ceļā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: