Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Avārijas iemeslus pētīs komisija

Izglītības pārvalde izveidojusi speciālu komisiju, lai izpētītu iemeslus Polijā notikušajai avārijai, kurā iekļuvuši Ventspils jaunie šorttrekisti. Jaunie sportisti cauri tikuši ar skrambām un mazāk nopietniem galvas sasitumiem, bet busiņu stūrējošais treneris Māris Birzulis ar sešām lauztām ribām šobrīd ārstējas Polijas slimnīcā. Treneris savu vainu notikušajā atzīst pilnībā. Pie stūres aizmidzis.

Jūrkalnē pulcējas bušu ķērāji

Ar labiem laika apstākļiem un lieliskiem lomiem nedēļas nogalē Jūrkalnē aizvadīts pirmais Latvijas jūras makšķerēšanas čempionāts.

2.lpp. Viedoklis: «Sāpīgs brīdinājums», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ceļā uz sacensībām Itālijā busiņš ar sešiem sportistiem un viņu treneri pie stūres noskrēja no ceļa un ietriecās kokā. Par laimi, visi ir dzīvi. Nopietnāk cietis vien treneris. Kā ierasts šādās situācijās, tiek meklēti vainīgie un atbildīgie par notikušo. Un, kā ierasts, ne viss ir tik viennozīmīgi un vienkārši.»

3.lpp.

Brauc un maksā mazāk

Ventspilī dažādas iedzīvotāju grupas saņem atlaides braukšanai pilsētas sabiedriskajā transportā. Taču reizi pa reizei Ventas Balss rubrikā Hallo tiek uzdoti vieni un tie paši jautājumi par šo tēmu.

Dienas vidū sadur studenti

Svētdien gaišā dienas laikā Jūrmalas parkā sadurta studente. Par laimi, dūrieni nav bijuši dzīvībai bīstami.

4.lpp.

Pašvaldības izcīna mazāku griezienu

Latvijas pašvaldībām izdevies mobilizēties cīņai pret valdības un Starptautiskā Valūtas fonda plāniem pārlikt visu konsolidācijas smagumu uz to pleciem.

Seilis pamet darbu

Tūrisma informācijas centra vadītājs Guntars Seilis uzrakstījis atlūgumu. Gandrīz uz visiem jautājumiem par šādas izšķiršanās iemesliem Seilis atbild īsi: «Nav komentāru!»

6.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

FK Ventspils – četrkārtējs valsts čempions

Pēc diviem gadiem Latvijas labākās futbola komandas godā atgriezies FK Ventspils, kas izšķirošajā spēlē ar Skonto FC izpildīja minimālo uzdevumu un noturēja nepieciešamo neizšķirtu (0:0).

Kērlinga čempionātā iezīmējas pirmie līderi

Ventspils 10. kērlinga čempionātā aizvadītas pirmās trīs spēļu kārtas, pēc kurām bez zaudējumiem pagaidām cīnās divas vienības – IceSharks un Arbo –, bet savu pirmo panākumu vēl gaida Quattro spēlētājas.

7.lpp. Intervija: Ventspils tēla veidotāja

Priekšstats, ka Ventspils atpazīstamības un panākumu atslēga ir ietekmīgu cilvēku sarunās sabīdīti darījumi, ir mīts. Patiesībā attīstības pamatā ir rūpīgi plānots darbs. Daļu lauru par mūsu pilsētas panākumiem var plūkt Ventspils attīstības aģentūras direktore LILITA SEIMUŠKĀNE. Viņa gan intervijai piekrīt kautrīgi, sakot – lai darbi runā!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: