Ventspils Tūrisma informācijas centrā 300 venti tika izsniegti jau 10000. apmeklētājam. Laimīgais ventu īpašnieks ir ventspilnieks Ainārs Pētersons.

Ainārs Pētersons savā īpašumā saņēma īpašas piemiņas veltes no Ventspils pašvaldības – foto albumu „Ventspils 700+20”, krūzi, sudraba karoti un vienu sudraba Hanzas pilsētas monētu „Ventspils”.

Domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks ir priecīgs par 10000. ventu saņēmēju un novēl viņam sekmīgi iztērēt iegūtos ventus, kā arī pauž gandarījumu par akcijas veiksmīgo norisi un lielo iedzīvotāju un pilsētas viesu atsaucību. Arī pats Ainārs Pētersons neslēpj prieku par saņemto balvu: „Protams, ir patīkami saņemt balvu. Pirms tam man neveicās – es biju atbraucis pēc ventiem pagājušajā nedēļā, un, tad venti bija beigušies. Izdomāju, ka jāatbrauc vēl un, redz, kā man sanāca.” Uz jautājumu, ko plāno darīt ar iegūtajiem ventiem, A. Pētersons atbildēja, ka visticamāk tos dāvinās, jo par ventiem interesējas draugi gan Rīgā, gan arī Bauskā.

Ventspils ventus saņēmušo cilvēku skaits šobrīd krietni pārsniedz 10 000, bet mājas lapas www.visitventspils.com ceļojuma konstruktorā klipus izveidojuši jau 486 cilvēki un no tiem 117 Tūrisma informācijas centrā jau saņēmuši solītos 500 ventus. Ventus saņēmuši arī ceļotāji no Krievijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Nīderlandes un Vācijas.

Saskaņā ar akcijas noteikumiem līdz 1.decembrim 300 ventus dāvanā saņem ikviens Tūrisma centra apmeklētājs, bet klipa veidotāji, uzrādot unikālo kodu, iegūs 500 ventus. Klipu var izveidot mājas lapas www.visitventspils.com ceļojuma konstruktorā.

Līdz šim ar ventiem cilvēki norēķinājušies Livonijas ordeņa pilī, Ūdens piedzīvojumu parkā, Planetārijā un ēdināšanas uzņēmumos. Pilsētā par dažādām atlaidēm ar ventspils naudu - ventiem var norēķināties jau 22 vietās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: