Kultūras centrs aicina pieteikties Ziemassvētku eglītes pasākumiem līdz šā gada 16.decembrim.

Pasākuma programmā paredzēts uzvedums „Muka un Spruka Ziemassvētku brīnumbrīnums”, kā arī jautras rotaļas kopā ar Ziemassvētku Vecīti.

Kad sniegi jau aizputinājuši mežus un noras, sals stindzina katru krūma zaru, tad līksme un prieks meklējams vien meža iemītnieku sirdīs gaidot Ziemassvētku brīnumu. Un kad vēl gan jautrāk ir laist Sniega putnus un varbūt pat sarīkot lidoņu sacensības kā to māk darīt Pelīte Melīte un Lācīte Krācīte?!

Jā, protams, priekam un līksmei varētu ļauties arī zaķēni Muks un Spruks, ja vien tiem netraucētu kaut kas pavisam briesmīgs... – bailes! Un nav vairs svarīgi no kā un kāpēc, jo bailēm iemesli ir visapkārt – dažādi savādi trokšņi, jocīgas ēnas, un pat sniegs saulē vizuļo tā, ka bailes gribot negribot ir klāt. Un vēl šķiet, ka tuvējā krūmājā ir iemitinājies kaut kas pavisam neparasts, kā tad lai te nebaidās? Bet Ziemassvētki ir brīnumu laiks un arī Mukam un Sprukam ir sagatavots savs BRĪNUMBRĪNUMS.

Ziemassvētku uzveduma režisors Imants Jaunzems, lomās iejutīsies Simona Grieze, Gundega Buķele, Uldis Grieze, Andris Lasmanis, Olafs Indersons. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: