Ventspils Tūrisma informācijas centrs aicina Ventspils uzņēmējus, īpaši naktsmītņu un kafejnīcu īpašniekus, pieteikt savu uzņēmumu dalībai tūrisma veicināšanas projektā „Ventspils – valsts valstī”, piedāvājot daļēji norēķināties par saņemto pakalpojumu vai precēm ar Ventspils ventiem.

Pieteikšanās procedūra ir vienkārša. Uzņēmējs nosaka piešķirtās atlaides apjomu un izmantošanas laiku un paziņo to Tūrisma informācijas centram, kas nodrošina informācijas izvietošanu mājas lapā www.visitventspils.com. Minētās mājas lapas sadaļā „Ventspils venti” jau publicēti vairāku tūrisma objektu, ēdināšanas uzņēmumu un naktsmītņu piedāvājumi.

Jau informējām, ka ir izdota Ventspils nauda – venti un izveidots „Ceļojuma konstruktors” mājas lapā www.visitventspils.com.

Līdz šā gada 1. decembrim ir divi veidi kā ventus var saņemt:

  1. katrs Ventspils Tūrisma informācijas centra apmeklētājs uzrādot personu apliecinošu dokumentu saņems dāvanu – 300 ventus;

  2. izveidojot savu Ventspils ceļojuma videoklipu konstruktorā, tiek piešķirti 500 virtuālie venti.

Pēc 1.decembra, kad Ventspils virtuālā vēstniecība www.visitventspils.com darbu uzsāks pilnā apjomā, Ventspils ventus būs iespējams pelnīt un krāt, veicot ne tikai konstruējot videoklipu, bet arī veicot dažādas citas aktivitātes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: