Šodien plkst.11 viesnīcas "Bergs" piektā stāva konferenču zālē, Rīgā, notiks Ventspils pilsētas preses konference.

Ventspils mērs Aivars Lembergs un Ventspils domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks iepazīstinās ar šī gada Ventspils tūrisma sezonas rezultātiem, kā arī pilsētas nākamā gada plāniem.

Preses konferences laikā paredzēts arī ieskats Ventspils koncepta "valsts valstī" tālākā attīstībā. Lembergs sola prezentēt īpašo Ventspils naudu - ventus. Tāpat pašvaldības pārstāvji iepazīstinās preses konferences dalībniekus ar ideju par virtuālo Ventspils vēstniecību un citiem jaunumiem.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā Ventspilī notikušajā preses konferencē Lembergs sacīja, ka Ventspilī tikšot ieviesta sava valūta "venti", ar ko būšot iespējams reāli norēķināties. Tāpat Ventspilij tikšot atvērtas sūtniecības ārvalstīs un realizēti citi koncepcijas "valsts valstī" pasākumi.

Pirmdien, 10.oktobrī, pie Ventspils robežas Rīgas un Kuldīgas šoseju malās tika sākti maketēšanas darbi dabā, lai izvēlētos piemērotāko vietu Ventspils naudas - ventu - valūtas maiņas punktam.

Preses konferenci būs iespējams vērot tiešraidē http://veritweet.com/.Ventspils.lv. Turklāt, autorizējoties, izmantojot Twitter pasi, iespējams uzdot arī savus jautājumus.

Savukārt portālā ventasbalss.lv arī vēlāk būs pieejams vidoieraksts no preses konferences.

Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs aicina uz preses konferenci:

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: