15. novembrī plkst. 19.00 Ventspils Kultūras centrā tiks izrādīta stand up komēdija “STROIKA ar skatu uz Londonu”.

Pēc Viļa Lāčīša romāna tapusī asprātīgā komēdijā “STROIKA ar skatu uz Londonu” stāstīs, kā latviešu viesstrādniekiem klājas  darba meklējumos svešumā.  Galvenajā lomā Normunds Bērzs, režisors Mārtiņš Eihe, izrādes tituldziesmu “Stroika ar skatu uz Temzu” sacerējis Rolands Ūdris.

Izrādes producente Laila Ilze Purmaliete uzskata, ka izrādi  ieteicams apmeklēt visiem, kas domā par došanos peļņā ārpus dzimtenes, jo izrādē varēs  uzzināt daudz tādas nianses, par kurām  īpaši nevēlas dalīties tie, kas jau pabijuši apsolītajā leiputrijā – gan par pārtikas meklējumiem nomales miskastēs, gan par mitināšanos 4 kvadrātmetru  “lielos” dzīvokļos četratā vai mēnešiem ilgi teltī pilsētas parkā …  Bet gluži visiem skatītājiem izrāde sola patīkamu un smieklpilnu izklaidi, kad  pavisam nenopietni mēs varam padomāt par gluži nopietnām lietām – mīlestību, naudu, sapņiem un uzņēmību.

Izrādi nav īpaši ieteicams skatīties bērniem līdz 14 gadiem, taču nekādu īpašu rupjību izrādē nebūs – tas būs smieklīgs, patiesi aizraujošs un ļoti reālistisks  piedzīvojums par to, kā atrast darbu, nopelnīt un piepildīt dažus, ne pārāk ambiciozus sapņus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: