Ventspils Ūdens piedzīvojumu parks aicina visus uz nodarbībām Lielajā un Mazajā peldbaseinā.

Piemēram, pirmās iemaņas peldēšanā iespējams apgūt, izmantojot rotaļas un dažādus peldēšanas elementus. Uz šīm nodarbībām aicināti gan bērni no 1 līdz 4 gadu vecumam kopā ar vecākiem. Savukārt par muskuļu tonusa uzlabošanu un pareizu stāju rūpēties var arī bērni no 5 līdz 9 gadu vecumam. Peldēšana veicina ķermeņa norūdīšanos, muskuļu tonusa uzlabošanos, kā arī izveido pareizu stāju.

 

Uz fiziskā gara uzmundrināšanu un izkustēšanos ūdenī aicina ūdens aerobikas trenere Laura. Iespējams apmeklēt ūdens aerobiku un veselības grupu. Ūdens aerobika palīdzēs koriģēt figūru, stiprināt imunitāti un uzlabot vielmaiņu, savukārt veselības grupa nodrošinās osteoporozes, osteohondrozes, muguras slimību un varikozu vēnu profilaksi.

 

Saudzīga fitnesa programma un nodarbības ūdenī paredzētas arī sievietēm grūtniecības laikā. Tās uzlabos muskuļu tonusu, samazinās slodzi mugurkaulam, un palīdzēs apgūt pareizas elpošanas un atslābināšanās vingrojumus.

 

Savukārt, tiem, kas iecienījuši treniņus zālē, izstrādāts īpašs piedāvājums – iegādājoties jebkuru Ūdens piedzīvojumu parka Atlētikas zāles abonementu vēl līdz gada beigām, saņemiet Lielā peldbaseina apmeklējumu reizi nedēļā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: