Laikraksta “Ventas Balss” sestdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Liftus glābs dispečerizācija

Šogad 9-stāvu māju iedzīvotāji Saules un Inženieru ielas rajonā saskārušies ar līdz šim neierastu problēmu – lifti sākuši burtiski streikot, regulāri izejot no ierindas. Liftus apkalpojošā firma sola ieviest jauninājumus, kas ļaus operatīvi pieņemt un novērst bojājumus.

Madara iekļuvusi šovā

Šovā O!Kartes Skatuve. Dzimuši mūzikai iekļuvusi Mūzikas vidusskolas audzēkne, grupas Maddry soliste Madara Grēgere.

2.lpp. Viedoklis: «Katram sava uzvara», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Ilona Kursīte

«...sportiskie sasniegumi nav vien olimpisko medaļu svarā mērāmi vai čempionu titulos saucami. Tie var būt gan peldētprasmes apgūšana 30 gadu vecumā, gan ar nūjām veikts pārgājiens gar jūras malu..»

3.lpp.

Apzina plūdu apdraudētās zonas

Ventspilī pēc aizvakardienas plūdiem kopumā apzinātas ap 20 problemātiskas vietas, kurās spēcīgu lietusgāžu gadījumā nav kur palikt ūdeņiem.

Divās skolās remonti vēl turpinās

Pilsētas izglītības iestāžu remonti pārsvarā ir pabeigti, darbi vēl notiek divās vidusskolās, taču mācību procesu tie netraucē.

 

4.«Jūras vārtu» skatuve

 

5.-6.lpp. TV Programma

7.lpp. Baznīca

Katrs var tikt izglābts

Kristīgajā bērnu centrā Timotejs kalpo jauka mūzikas skolotāja Agrita Dombrovska. Nebūdama profesionāle mūziķe, viņa tomēr prot iemācīt mazajiem skaisti dziedāt un ritmiski kustēties.

Dievnams kļūst jaunāks

Šajās dienās Ventspils svētā Nikolaja pareizticīgo baznīca svin savu 110. jubileju. Rīt par godu notikumam Dievišķo Liturģiju dievnamā aizvadīs Rīgas un visas Latvijas metropolīts Aleksandrs.

8.lpp. Sports

Palameika vienīgā aizstāv šķēpmetēju godu

Pasaules čempionātā vieglatlētikā daudz tika gaidīts no mūsu šķēpmetējiem, klusībā pat tika cerēts uz kādu no godalgām, bet beigās čiks vien iznāca. Vienīgi Madara Palameika iepriecināja, kā vienīgā spējot pārvarēt kvalifikācijas barjeru un iekļūstot finālsacensībās.

BK Ventspils uzvara, izlasei zaudējums

Par basketbola galvaspilsētu tagad droši var saukt Lietuvu. Tajā ne tikai risinās Eiropas čempionāts basketbolā, kurā par līdzjutēju cieņu cīnās Latvijas valstsvienība, bet arī pirmssezonas pārbaudes spēles aizvada vairāki klubi, kuru vidū ir arī BK Ventspils.

9.lpp. Intervija: Ūdens pret kalnu netek

Bijušais Ventspils Augstskolas rektors Jānis Vucāns aizgādnību par izglītības jomu turpina Saeimā. Viņaprāt, tieši darba tirgum piemērotas prasmes veido katras ģimenes labklājības pamatu. Viņš cīnās, lai Latvijā tās nekļūtu par privilēģiju, bet būtu pieejamas ikvienam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: