Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Miršana novadā izmaksā dārgāk

Kad mājās nomiris tuvinieks, palicēji bieži vien ir apjukuši un nezina, kā rīkoties. Pirmā lieta, kas šādās reizēs jāizdara, – jānogādā nelaiķis morgā vai kapličā. Ventspilniekiem parasti problēmu nav, bet novadā nereti rodas liels apjukums.

Užavnieku pagrabi slīkst ūdenī

Buru iedzīvotāji ir satraukušies par savas daudzdzīvokļu mājas pagrabiem – tajos pastāvīgi krājas ūdens, taču tā atsūknēšana ir kā piliens jūrā. 

2.lpp. Viedoklis: „Nodevējs”, laikraksta „Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

„Cilvēkam, kurš gatavs nodot savu draugu, savu kaimiņu, es neuzticētu pat savam sunim bļodā ieliet ūdeni, kur nu vēl vadīt valsti.”

3.lpp.

No CSDD aiziet Putniņš

Zīmīgu datumu – 11.11.11. plkst. 11.11 – kā savas aiziešanas dienu no CSDD nospraudis tās Ventspils nodaļas vadītājs Gunārs Putniņš.

Apkures tarifi pagaidām nemainīsies

Izmantojot cenas kritumu, Ventspils siltums šomēnes veicis nelielu mazuta iepirkumu un vismaz līdz šā gada beigām tarifa izmaiņas nesola.

4.lpp. Novadā

Pagastu dienā būs daudz pārsteigumu

Svētdien Piejūras brīvdabas muzejā notiks tradicionālais septembra pasākums Pagastu diena. Tas ir laiks, kad pilsētā ienāk Latvijas laukos dzīvojošā dvēsele.

5.lpp. Ventiņi pasaulē

Pieredze Amerikas skolā 

Kopā ar klasesbiedriem Ventspils 1. ģimnāzijā 12.c klasē 1. septembrī skolas solā sēdīsies arī Linda Ivanova. Pagājušo gadu studentu apmaiņas programmā Jaunatne par sapratni viņa pavadīja Mineapolisā ASV.

Tādu ir tūkstošiem

Marinas stāsts ne ar ko neatšķiras no tūkstošiem tādu pašu stāstu, tamdēļ kļūst vēl skumīgāk, jo iznāk, ka lielākā daļa aizbraucēju nav laimīgi, esot svešumā.

6.lpp. Sports

Latvija gatava cīņām ar Eiropas grandiem

Šodien Lietuvā sākas 37. Eiropas čempionāts basketbolā, un tajā cīnīsies arī Latvijas valstsvienība, kuras sastāvā spēlēs arī trīs BK Ventspils basketbolisti – Jānis Strēlnieks, Artūrs Bērziņš un Mārtiņš Meiers.

Kurzemes rallijs ar NJ Racing līdzdalību

Tradicionālajā rallijā Kurzeme 2011 ar dažādām sekmēm startējusi arī mūsu NJ Racing komanda.

7.lpp. Intervija: Mūzikā ir spēks. Bērniem jāmāca to mīlēt

Rebeka Arhipova par mūziku stāsta ar sirsnību - apmīļojot katru vārdu, kas no viņas plūst klusi un viegli. Viņas burvju nūjiņa ir Orfs, bet mīlestībā uz mūziku Rebeka  ir vienota ar brāli – Intaru Busuli.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: