Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Cik maksā pirmais septembris

Augusta beigas parasti ir laiks, kad vecāki maciņus atver plašāk, lai sagatavotu atvasītes bērnudārza un skolas gaitām. Kancelejas preču un bērnu apģērba tirgotāji jūt pircēju pieplūdumu.

Mirst, gaidot rindā uz operāciju

Cik maksā cilvēka dzīvība? Tāds jautājums radies līdzcilvēkiem pēc 40 gadus vecā Raimonda nāves. Viņš miris, gaidot rindā uz valsts apmaksātu operāciju.

 

2.lpp. Viedoklis: «Puszīmulis», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Tas ķīmiskais sastāvs un apjoms, kas no katra pircēja nonāk dabā, par kuru mēs tā priecājamies, ir liela liekulība no ikviena, kurš iepērkas veikalos un turpina apgalvot, ka ir dabai draudzīgs.»

3.lpp.

Pedofilijā apsūdzētie gaida verdiktu

Uz Augstākās tiesas žēlastību šobrīd apelācijas kārtībā gaida trīs ar Ventspili saistīti pedofilijā apsūdzētie. Bet vēl viena pedofilijas lieta nosūtīta kriminālvajāšanas uzsākšanai.

 

4.lpp. Novadā

94 pužiņi pūlas glābt ceļu

Ielāps uz ielāpa, ne adatas dūriena... Puzes iedzīvotāji šai tautas mīklai piemeklējuši citu atminējumu. Tas ir nevis sīpols, bet gan Blāzmas – Ugāles ceļš, par kura kvalitāti viņi nolēmuši pacīnīties.

Novadā viesojas azerbaidžāni

No šodienas Ventspils novada pašvaldība cenšas būt viesmīlīga, uzņemot ciemiņus no Novkhani pašvaldības Azerbaidžānā. Starp abām pašvaldībām tiks noslēgts sadarbības līgums.

5.lpp. Vide

Plēsēji Latvijas mežos

Latvijas mežos mitinoties līdz pat desmit lāču. Vilku un lūšu – krietni vairāk. Cik liela ir iespēja tos sastapt, sēņojot vai ogojot Kurzemes mežos?Ziemeļkurzemes virsmežniecības inženieris medību un ugunsapsardzības jautājumos Dainis Blūmentāls apšauba šādu iespēju, jo savvaļas dzīvnieki paši cenšas izvairīties no sastapšanās ar cilvēku.

6.lpp. Sports

Otrajā posmā labākie – Bite/Kaņepe

SUN CAKE CAP otrā posma sacensībās pludmales volejbolā uzvaras laurus plūca Māra Bites un Matīsa Kaņepes duets.

«Kartera» braucēji labākie Mangaļsalā

Baltijas čempionāta ceturtā posma sacensībās triālā, kas norisinājās Rīgas Brīvostas teritorijā Mangaļsalā, īpaši veiksmīgi startējuši mūsu «Kartera» braucēji, kuri ieņēma visas godalgotās vietas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: