Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp. Zemniekam apslaktē aitas

Kādu aitu audzētāju no Piltenes puses jau divas nedēļas terorizē nezināmi ļaundari – saimnieks apgalvo, ka viņam nobeigtas vismaz sešas aitas.

 

Kam izdevīga uzpūsta siltināšana

Lēmumu par daudzdzīvokļu namu siltināšanu pieņem, dzīvokļu īpašniekiem par to nobalsojot. Vairumam nav pietiekamas kvalifikācijas, lai kompetenti novērtētu dārgos renovācijas projektus.

2.lpp. Viedoklis: «Parazītisms» Ventas balss  galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Baņķieris Ģirts Rungainis pēdējā laikā nācis klajā ar vairākiem skaļiem paziņojumiem. Pēdējais vēstīja, ka sievietēm vajadzētu noteikt augstāku pensionēšanās vecumu. Un cilvēkiem, kuriem ir daudz naudas vai īpašumu, vispār nevajadzētu pensiju saņemt».

3.lpp. Ventspils Zemesgrāmatu biedē pārslodze

Tiesu sistēmas reforma paredz, ka no nākamā gada zemesgrāmatu tiesneši kļūs pilnvarotāki. Ventspilnieki baidās, ka papildu lietas radīs viņiem pārslodzi.

Mašīnas izbraukā kāpas

Apsardzes firmas Latus sardze 2 darbinieks, palīdzot pludmales smiltīs iestrēgušas automašīnas vadītājam, pārkāpis aizliegumu braukt ar mašīnu pa kāpām un pludmali.

Rosina diskriminēt sievietes gados

Neizpratnes pilnus komentārus, arī ventspilnieku vidū, ir izsaucis investīciju baņķiera Ģirta Rungaiņa priekšlikums sievietēm par 10 gadiem paaugstināt pensionēšanās vecumu.

4.lpp. Novadā Jūrkalnieki pasaka propelleriem nē

«Pie mums jūs «Jā» vārdu nedabūsiet», - sapulcē, kurā diskutēja par vēja ģeneratoru parka būvniecības ieceri jūrā, teica Jūrkalnes iedzīvotāji.

5.lpp. Vide Intervija: Dārzs vairākām paaudzēm

Konkursā Pilsētas rota 2011 māja Loču ielā 11 ieguva trešo vietu. Nams celts pagājušajā gadsimtā, tagad tajā dzīvo jau trešā paaudze. Dārza galvenais veidotājs Loerts Krasņickis ir dārznieks. Viņš pats joko, ka šeit ieprecējies.

Nils Taube, dārzniecības Sarmas 7 īpašnieks par liliju audzēšanas gudrībām.

6.lpp. Sports.

Pludmales futbola sezonai pielikts punkts

Latvijas pludmales futbola sezona noslēdzās ar kausa izcīņu Ventspils smiltīs, kurās laukuma saimniekiem gan neveicās pārāk labi un pagājušā gada sasniegumu atkārtot neizdevās.

Macukam labākais sasniegums Eiropā

Motokluba Rodeo pārstāvis Toms Macuks aizvadījis savas labākās sacīkstes Eiropas čempionātā MX1 jeb Open klasē, izcīnot otro vietu Krievijas posma kopvērtējumā.

7.lpp. Intervija: Vienas dzīves divas puses

Tamāra Jacukeviča ir iemīļota friziere, kas pazīstama ne tikai Ventspilī un Latvijā, bet arī ārpus mūsu valsts robežām. Viņas darinātās frizūras un sieviešu tēli bijuši redzami uz Parīzes, Čikāgas, Milānas un Maskavas podijiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: