Līdz 8.augustam var pieteikties dalībai VI mūsdienu ritma mūzikas festivālam – meistarklasēm „Ventspils Groove 2011”, kas norisināsies no 15. līdz 21. augustam Ventspilī.

Piedalīties aicināti dažādu paaudžu un iepriekšējas sagatavotības dalībnieki.

Šogad meistarklases vadīs pasniedzēji un viesmākslinieki no Somijas, Zviedrijas, Dānijas, Norvēģijas, Čehijas un Venecuēlas. Aicināti arī Latvijas mūziķi – Inga Bērziņa, Renārs Lācis, Ritvars Garoza, Māris Plūme, Kaspars Grigalis un Staņislavs Judins un citi.

Meistarklašu dienas kārtībā katru dienu no plkst.10.00 līdz 13.00 norisināsies nodarbības izvēlētajās specialitātēs, bet savukārt no plkst.14.00 līdz 17.00 - audzēkņu muzicēšana ansambļu sastāvos un big bendā. Darbs ar dalībniekiem tiks organizēts atbilstoši viņu priekšzināšanu līmenim, izvēlētajai specialitātei un skaitam.

Šogad interesentiem tiek piedāvātas divas iepriekš nebijušas lietas:

  • Meistarklase mūzikas tehnoloģijās. Darbs skaņu ierakstu studijā un koncertu apskaņošana – vadīs Helsinku Pop/Jazz konservatorijas mūzikas tehnoloģiju pasniedzējs Tommi Paju un Latvijas skaņu režijas speciālists;

  • Mazā Big band nometne (bērniem) – vadīs Renārs Lācis.

Tāpat paredzēti koncerti kā ar profesionālu Latvijas un ārzemju mūziķu piedalīšanos, tā arī pašu meistarklašu dalībnieku koncerti.

Kā ierasts ik vakaru Ventspils pilsētas domes Kultūras centra telpās notiks tradicionālie Jam session.

Lai pieteiktos meistarklasēm, ir jāaizpilda pieteikuma anketa, kura atrodama Ventspils Mūzikas vidusskolas mājas lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: