Latvijas Vieglatlētikas savienības kausa izcīņas ceturtajā posmā lielisks starts padevies Ventspils šķēpmetējam Ansim Brūnam.

Pēdējā piegājienā viņš šķēpu raidīja 80,40 metrus tālu, tā ne tikai kļūstot par sacensību līderi, bet arī sasniedzot jaunu personisko rekordu. Otro vietu izcīnīja cits ventspilnieks Ēriks Rags (79,90), bet trešo – pasaules junioru rekordists Zigismunds Sirmais (78,20).

Kā ziņo Latvijas vieglatlētikas galvenais statistiķis Andris Staģis, Ansis kļuvis par 12. Latvijas šķēpmetēju, kuram izdevies sasniegt 80 metru robežu. Dāmu konkurencē uzvarēja Sinta Ozoliņa-Kovale, raidot šķēpu 59,50 metrus, bet otrajā vietā ierindojās Gundega Grīva.

Tāllēkšanā sievietēm triumfēja Māra Grīva (6,40), bet 800 metru skrējienā otrā finišēja Līga Jansone. Augstlēkšanā vīriešiem nepārspēts atkal palika Normunds Pūpols, kurš pievarēja 220 cm augstumā novietotu latiņu.

Jau zināms, ka no ventspilniekiem pasaules čempionātā Dienvedkorejā startēs Lauma Grīva, Ēriks Rags, Madara Palameika un Ozoliņa-Kovale.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: