Lēmums par to, vai Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs kandidēs rudenī gaidāmajās Saeimas ārkārtas vēlēšanās, vēl nav pieņemts.

Tāpat nav arī lemts, vai viņš būs Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) premjera amata kandidāts, apgalvoja Lembergs, komentējot Latvijas Televīzijā (LTV) izskanējušo neoficiālo informāciju, ka Ventspils mērs nekandidēšot ārkārtas Saeimas vēlēšanās.

"Abi jautājumi joprojām ir atklāti," sacīja Lembergs.

Ventspils mērs atklāja, ka viņa vadītā partija "Latvijai un Ventspilij" jau pieņēmusi principiālu lēmumu Saeimas ārkārtas vēlēšanās startēt kopā ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS), ar ko tā sadarbojusies arī līdz šim.

Pilnīgi droši pašlaik esot zināms, ka Saeimas ārkārtas vēlēšanās no ZZS saraksta kandidēs "Latvijai un Ventspilij" biedri Dana Reizniece-Ozola un Jānis Vucāns, kuri ir arī 10.Saeimas deputāti, sacīja Lembergs. Vēlēšanās, visticamāk, startēs vēl vairāki "Latvijai un Ventspilij" biedri, bet, pieņemot, ka kaut kas varētu arī mainīties, Ventspils mērs citu iespējamo kandidātu vārdus vēl neatklāja.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: